EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Cilat janë përfitimet e ngurtësojnë fletën e ngurta të PC-së?

Koha: 2019-01-18

Cilat janë përfitimet e ngurtësojnë fletën e ngurta të PC-së?

 

Ngurtësimi i fletëve të ngurta PC është një problem relativisht i madh në Kinë tani. Edhe pse ka shumë lajme rreth forcimit të PC në Kinë, Ngurtësim PC mund të bëhet me të vërtetë pa ndikuar në performancën origjinale bazë të PC polycarbonate fletë të ngurta — forca, shkalla e përkuljes dhe transparenca, e cila nuk mund të zgjidhet nga shumë prodhues. Jiangsu guoweixing paraqiti fletën e ngurta pc pse të shtoni trajtim ngurtësues një proces të tillë?

Pas formimit, Fleta solide e PC do t'i nënshtrohet trajtimit dytësor. Procesi kryesor është trajtimi i forcimit. Pse duhet të shtohet një proces i tillë? Për çfarë qëllimi?

Arsyeja kryesore për Fletë të ngurta PC ngurtësimi është se fortësia e sipërfaqes së saj nuk është e mjaftueshme dhe është e lehtë të gërvishtesh dhe gërvishtesh, gjë që kufizon zbatimin e saj. Që nga zhvillimi i teknologjisë së trajtimit të sipërfaqes së fletëve të ngurta të PC, fleta e ngurtë e PC përmes ngurtësit të sipërfaqes mund të jetë deri në 2H. Megjithatë, duhet të theksohet se jo të gjitha fletët e ngurta PC me cilësi mund të ngurtësohen, mund të shihet se fletët e ngurta të ngurtësuara të PC janë më të rrepta ndaj kërkesave të tij në pllaka.

Një nga parakushtet më të rëndësishme është se sipërfaqja e fletëve të ngurta pc ka nevojë për fenomenin e jo vijës së kokës, pa gurgullimë uji e kështu me radhë, në mënyrë që të ngurtësohet.

Një nga mangësitë kryesore të fletës së ngurtë polikarbonat është se fleta e ngurtë ngurtësohet në sipërfaqe, që do të ndikojë në fleksibilitetin e pllakës, fleta e ngurtë e polikarbonatit do të bëhet shumë e brishtë, në përpunimin ose instalimin e çarjes së brishtë të fletës së ngurtë polikarbonat. Në të njëjtën kohë pllaka nuk mund të përkulet, procesi i vendosjave mund të jetë i rrafshët. Prandaj,, megjithëse fletët e ngurta të ngurtësuar të polikarbonateve i plotëson nevojat e disa klientëve, sasia e përgjithshme e aplikimit në treg është akoma shumë e vogël.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja