EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Duke përdorur polikarbonate në vend të qelqit për të treguar bukurinë e arkitekturës

Koha: 2018-09-29

Ku është sharmi i saj i përdorimit të fletës së PC në vend të xhamit për të treguar bukuria e arkitekturës?

 

Në Jiangcheng Wuhan, stacioni hekurudhor atje nuk është i ri, i veçantë "Zog me nëntë koka" dhe forma e valës janë të integruara, dhe me pamjen e saj të mrekullueshme dhe elegante, ka fituar titullin e "ndërtesa më e bukur në botë".

 

Sigurisht, bukuria nuk është vetëm e gjithë kjo stacion hekurudhore. Përveç stilit të tij të pasur arkitekturor, Stacioni i Wuhan ofron gjithashtu një përvojë të rehatshme dhe të sigurtë udhëtimi për turistët nga jugu në veri me siguri të shkëlqyer. E gjithë kjo vjen nga materiale polikarbonate që janë më shumë plastike, më shumë ngarkesë-mbajtur dhe më miqësore me mjedisin.

 

Me zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë së ndërtimit, kërkesa për materiale ndërtimi ka tejkaluar shtrirjen e betonit të përforcuar. Vitet e fundit, shfaqja e strukturave të reja ndërtuese ka vënë kërkesa më të larta mbi materialet e ndërtimit. Përveç rezistencës më bazë të zjarrit, forca e ndikimit dhe durueshmëria, materialet e ndërtimit po lëvizin gjithashtu në drejtime të reja.

 

Siguria në kohë krize: Kur materialet e ndërtimit me texture qelqi ndeshin përplasjen, një sasi e madhe mbeturinash do të gjeneron, dhe trupi i njeriut do të jetë ndryshe. Fleta e polikarbonates do të deformohet ose thyhet vetëm nën ndikimin e forcës së jashtme për shkak të avantazheve të veta. Janë krijuar fragmente, e cila redukton më tej dëmin që mund t'u shkaktohet njerëzve kur ndodhin katastrofa të tilla si tërmetet.

 

I lehtë dhe fleksibël: Përveç tre avantazheve të sigurisë, forca dhe durueshmëria, pesha e lehtë dhe plastika e lartë mund të thuhet se janë avantazhet e shquara të fletës së polikarbonates, dhe gjithashtu është duke përfituar nga kjo, shumë koncepte origjinale të dizajnit arkitekturor janë bërë realitet. Tani për tani, fletë polikarbonate janë përdorur me sukses në shumë ndërtesa publike, ndërtesa tregtare dhe ndërtesa industriale brenda dhe jashtë vendit. Çatia e Akademisë së Shkencave të Kalifornisë është zëvendësuar nga një peshë më e lehtë dhe më e lehtë për të formësuar Makrolon® fletë, e cila ka reduktuar mbështetjen strukturore dhe ka arritur një dizajn më estetikisht të kënaqshëm, duke reduktuar kostot, duke sjellë jetë në jetët e njerëzve. Një prekje arti.

 

Nxehtësi dhe akull i patrembur: Rezistenca e motit është gjithashtu një tipar i madh i fletëve të polikarbonateve. Durueshmëria afat- gjatë e fletëve të polikarbonates është shumë më e lartë se ajo e materialeve të tjera të tilla si polipropyleni dhe PVC, dhe kapaciteti i ngarkesës dhe qëndrueshmëria e tyre mund të mbahen edhe kur ekspozohen ndaj temperaturave jashtëzakonisht të larta ose të ulta për një kohë të gjatë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja