EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë e kudogjendshme polikarbonate

Koha: 2018-08-09

Fletë e kudogjendshme polikarbonate

 

Fletë polikarbonate është përdorur gjerësisht në shumë fusha me përjashtim të ndërtimit, të tilla si transporti, industriale, Ndriçim LED, etj. për shkak të rezistencës së tij të shkëlqyer kundër zjarrit, rezistenca ndaj ndikimit dhe plasticiteti i lartë. Zbatimi i këtij materiali inovativ ofron kompani inxhinierike, projektuesit dhe pronarët një zgjedhje e re materiale.

 

Për shembull, tre hyrjet e tunelit në autostradë shpesh përballen me erëra të forta, shi dhe dëborë për shkak të kushteve klimatike në zonat malore, duke rezultuar në një sasi të madhe të borës në të dy anët e tunelit, dhe aksidente të shpeshta në komunikacion. Për këtë qëllim, autoritetet lokale planifikojnë të vendosin një tendë të mbrojtur nga dëbora në hyrje dhe dalje të tunelit, dhe vendosni kërkesa të larta për kapacitetin e ngarkesës së borës dhe qëndrueshmërinë e tendës. Pas krahasimeve të përsëritura, 6mm blu fletë polycarbonate të ngurta u zgjodh si një material mjeshter për rezistencën e tij të ndikimit të lartë dhe durueshmërinë, jo vetëm përmbushjen e nevojave të anës së ndërtimit, por edhe bukur Forma e kontureve shton edhe nje peisazh te bukur per Express.

 

Përveç rezistencës së lartë ndaj zjarrit, rezistenca ndaj ndikimit dhe vetitë e larta të plasticitetit të përmendura shpesh në fushën e ndërtimit, fletë polikarbonate kanë gjithashtu prona të shkëlqyera të transmetimit të dritës, të cilat mund të plotësojnë kërkesat e ndriçimit të mjediseve të ndryshme. Për më tepër, transmetueshmëria e dritës së saj ka një qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë, dhe mund të sigurohet që transmetimi i dritës së tij të mos bjerë më shumë se 6% gjatë periudhës 10-vjeçare të garantimit të cilësisë. Përparësia e këtij transmetimi të lartë të dritës është shfrytëzuar dhe përdorur në brezin e transmetimit të energjisë termike të Shangait.

 

Përveç fushës industriale, transmetimi i shkëlqyeshëm i dritës së fletëve të polikarbonatit i bën ato zgjedhjen perfekte për reklamimin e paneleve të kutive të dritës. Për shembull, paneli i kutive të lehta që reklamon Guangzhou Metro aktualisht duke përdorur fletë polikarbonate jo vetëm që nuk ka fenomenin e "brinjëve të brinjëve” e cila shpesh ndodh në bordet e dritave të përgjithshme të dritës, dhe arrin efekt të shkëlqyeshëm të difuzionit, dhe redukton përdorimin e burimeve të dritës LED për të përmbushur kërkesat për kursimin e energjisë.

 

Një fletë polikarbonate e gjithanshme që ndërthur sigurinë e fortë me plasticitetin elegant është vetëm një shembull i shumë materialeve polimer të teknologjisë së lartë të Covestro.. Sot, materialet tona janë përdorur gjerësisht në elektrike, automobila, mjekësor, ndërtimi, dhe të gjitha aspektet e jetës moderne.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja