EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Tregu i Filmeve Polikarbonat transparent: Segmentimi

Koha: 2018-10-25

Tregu i Filmeve Polikarbonat transparent: Segmentimi 

 

Bazuar në aplikim, tregu i filmave polikarbonate mund të segmentohet në:

 

Automobila & Transporti

Ndërtesa & Ndërtimi

Hapësirë ​​ajrore

Energjia

Elektrike & Elektronikë

Të tjerë (Mallrat e Konsumit, etj.)

 

Automobili & segmenti i transportit pritet të mbajë pjesën kryesore të tregut të filmave polikarbonat, e ndjekur nga ndërtesa & segmenti i ndërtimit, gjatë viteve të ardhshme. Këta filma të përdorur në industrinë automobilistike për të ulur peshën e përgjithshme të pjesëve të trupit të makinave dhe përbërësve të tjerë, dhe për të përmirësuar efikasitetin e performancës. Këto filma janë të punësuar në inxhinierinë dhe modelimin e pjesëve të automjeteve që thithin zhurmë dhe dridhje siç janë panelet e dyerve të brendshme, ulëse në mbushje, dhe mbulesa izoluese termike për gjiret e motorëve. Këto filma përdoren si veshje fletësh dhe membrana rezistente ndaj termike për formimin e strukturave të betonit dhe gipsit në industrinë e ndërtimit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja