EN

EN
Shtëpia > Lajme
Lajme

Juyao Jiasida Sun Sheet Co.,Ltd

Koha: 2018-3-1

Selia e Grupit JIASIDA (YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO., LTD) ndodhet në YUYAO, NINGBO. Selia zë tokën e mbi 38 Akra kineze. Kompania këmbëngul në grumbullimin e vazhdueshëm, transformimin dhe zhvillimin për disa vite rresht që nga 2003, kapitali total i regjistruar ka arritur në 11.8 milion.

Ka. 5 filialet për importin dhe eksportin e lëndëve të para, Prodhimi i filmave për PC, prodhimi optik i filmit, kërkimin teknik dhe zhvillimin dhe tregtinë ndërkombëtare. Njëkohësisht JIASIDA ka linjën më të plotë dhe më të plotë të prodhimit të fletëve PC në industri, shumë panele mbulojnë fletët e zgavërta të PC, Fletë të ngurta PC, Fletë të koronuara PC, Fletët e përhapjes së PC, fletë PC funksionale, FILMA PC dhe produkte derivative, Kompania mund të plotësojë kërkesa të ndryshme të klientëve për produktet PC.

Cilësia është thelbi i JIASIDA dhe kontrollohet fort. Lëndë të parë për PC nga marka të njohura në botë si BAYER në Gjermani dhe SABIC (kuondam GE) në Arabinë Saudite. Prandaj cilësia përcaktohet dhe inspektohet lehtësisht.

Ka. 11 linjat e prodhimit, të përfshihen linjat e prodhimit të nxjerrjes udhëheqëse në botë të Unionit Italian, dhe ajo ka marrë ISO14001, ISO 9001 çertifikimet si dhe sistemin gjithëpërfshirës të importit CIS dhe ISO të menaxhimit të cilësisë. Nderkohe, 16 inxhinierë të vjetër kanë punuar së bashku 6 R (mbi 10) për veçoritë dhe aplikacionet e veçanta.

inc € œ Sinqeriteti Krijon Cilësi, Integriteti kryen korrjen » është qëllimi i pavdekshëm dhe i pavarishëm i JIASIDA- s !

Kopjo © 2017 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja