EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Sekreti i pastrimit dhe mirëmbajtjes së bordit të qëndrueshmërisë.

Koha: 2018-09-21

Sekreti i pastrimit dhe mirëmbajtjes së bordit të qëndrueshmërisë.

 

Pc solid sheet është një lloj i ri i materialit të ndërtimit në treg. Sepse performanca unike e bordit të qëndrueshmërisë po përdoret në fusha më të veçanta, sipas karakteristikave të pastrimit dhe mirëmbajtjes së bordit të qëndrueshmërisë, pastrimi dhe mbajtja e bordit të qëndrueshmërisë bëhet zëvendësim i xhamit. Faktori i pashmangshëm.

 

Me gjithnjë e më shumë njerëz që përdorin bordurat e qëndrueshmërisë, fletët e ngurta të PC nuk do të pastrohen. Për pastrimin e bordit të qëndrueshmërisë, ajo nuk do të kujdeset për. Xiaobian ju thotë se kjo nuk është e mirë, sepse mund te ndikoni lehte ne te pa pastruar. Higjienike, kështu që le të mësojmë se si të pastrojmë fletën e ngurta të PC!

 

Pastrimi dhe mirëmbajtja e fletëve të ngurta PC Pastrimi dhe mirëmbajtja: Nëse ka mbushës të përbashkët, dhjamë dhe ngjitës boje, sipërfaqja e bordit të qëndrueshmërisë së ndotjeve duhet të pastrohet dhe të mirëmbajë. Sigurohu që ta heqësh me një leckë të butë para se të ngurtësohet. Mos përdor benzen, benzinë, acetone ose tetrachloride karboni për të pastruar, dhe të shmangin pastrimin e zgjidhësve kur ekspozohen ndaj rrezeve të drejtpërdrejta të diellit ose përkuljes së detyruar, përndryshe mund të ndodhin të çara. Pastrimi dhe mirëmbajtja e fletës së ngurtë PC Pluhuri i sipërfaqes dhe pisllëqet në përgjithësi pastrohen me një leckë ose sfungjer të butë, pastaj të rinojë plotësisht me ujë, dhe pastaj thahet me një leckë të butë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja