EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Skena e vërtetë e bllokut hollivudian ju tregon nëse soliditeti i fletës pc polycarbonate është i garantuar

Koha: 2018-11-23

Skena e vërtetë e bllokut hollivudian ju tregon nëse soliditeti i fletës pc polycarbonate është i garantuar

Duke folur për fletën e polikarbonatit PC, qoftë ajo një dërrasë dielli apo një tabelë e qëndrueshmërisë, prodhuesi do të përmirësojë karakteristikat e qëndrueshme të bordeve të tilla në procesin e prezantimit për të gjithë, sidomos bordi i rezistencës ka reputacionin e xhamit të thyer” dhe "xham i papërshkueshëm nga plumbi". Megjithatë, disa klientë janë më të dyshimtë. A mendoni se nuk është një fletë materiale plastike, sa i fortë mund të jetë? Pra, a ka ndonjë garanci për performancën e fortë të bordeve të PC-ve?

Ekziston një urë e tillë në filmin e njohur Hollywood "Megalodoni". Materiali i përdorur nga aktorja kineze Li Bingbing Zhang Suyin për të mbrojtur kafazin e saj kur ajo shkoi në det për të gjuajtur peshkaqenin dhëmbit është personalizuar posaçërisht me polikarbonat, dhe së fundmi nën sulmin e dhunshëm të dhëmbëve të peshkaqenit gjigant të dhëmbëve, akoma nuk është në gjendje të lëvizë. Duke parë që të gjithë kanë ndjenjën më intuitive të rezistencës ndaj ndikimit të PC-së polikarbonat.

Në fakt, Fleta e polikarbonatit PC është me të vërtetë një material plastik, por është një plastikë inxhinierike me performancë të lartë, i njohur si "mbreti i plastikës", ndikimi ekuivalent i bordit të qëndrueshmërisë së PC është 200-300 gotë e zakonshme. Dyfishi, është 20-30 jorgan prej qelqi të zbutur. Tani për tani, shumica e artikujve të tillë si dyert e sigurisë dhe kasafortat e bankës kanë kërkesa të larta për sigurinë dhe rezistencën ndaj ndikimit. Shumica e tyre janë bërë nga PC, madje edhe plumbat nuk mund të vishen.

Për shkak të rezistencës superiore të ndikimit, siguri të lartë, performancë e mirë e retardantit të flakës, pamja e mirë, instalim i lehtë, performancë me kosto të lartë, etj., Fletët e PC po vlerësohen gjithnjë e më shumë nga vila të nivelit të lartë, ndërtesa tregtare, projekte të imazhit të qeverisë, etj. Favorizimi i notave të projektit po shfaqet gjithnjë e më shumë në sytë tanë të përditshëm, dhe është duke u bërë më e duhur dhe më e qetë në rrugën për t'u bërë një "qytetar i mirë".

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja