EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Veçoritë e fletës së ngurtë polycarbonate

Koha: 2018-12-25

Veçoritë e fletës së ngurtë polycarbonate

 

1. Fleta solide PC është e përshtatshme për ndërtesat urbane, dekorimin e brendshëm dhe të jashtëm të ndërtesave, muret e perdes. Muri i perdes i zbukuruar me fletë solide PC nuk është vetëm i bukur, kursim energjie, miqësore ndaj mjedisit, e lehtë për tu mirëmbajtur, por gjithashtu ka presion kundër erës, rrjedhja e ujit kundër shiut, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, transparencë e lartë, izolimi i zërit dhe vetitë e tjera.

 

2. Fleta e fortë PC është e përshtatshme për xhamin e motorit, makinë, aeroplan, tren, xhami i anijes dhe mburoja e policisë, kontejner transparent i aviacionit dhe kështu me radhë. Fleta e ngurtë e PC është një mburojë policore e materialit me rezistencë të lartë të ndikimit dhe mund t'i rezistojë goditjes normale të plumbit.

 

3. Fletë e ngurta PC është e përshtatshme për restorante, ekranet e restoranteve, materiale të dekorimit të brendshëm të shkallës së lartë, si dhe rrugët e ngritura urbane, pengesat e zhurmës në autostradë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja