EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Dobitë e fletës së polikarbonateve

Koha: 2018-11-08

Dobitë e fletës së polikarbonateve

 

PC, Emri kinez është polikarbonat. Është një tip i ri termoplastik me një transparencë të 90% dhe njihet si metal transparent. Rshtë e ngurtë dhe e vështirë, ka fuqi të madhe të ndikimit, qëndrueshmëri të lartë dimensionale dhe një gamë të gjerë të temperaturave të përdorimit, pronat e mira të izolimeve elektrike dhe rezistencën ndaj nxehtësisë dhe jo-toksikitetit, mund të injektohen dhe të çohen.

PC ka veti të shkëlqyera termike dhe mund të përdoret për një periudhë të gjatë kohore ndërmjet -100 ° C dhe 130 ° C. Temperatura e lehtësimit është më poshtë -100C° C. Ndonse polikarbonate ka rezistencë të dobët plasëse dhe rezistencë kimike, ai hidrolizohet lehtë në temperaturë të lartë, ka përputhje të dobët me resina të tjera, dhe ka veti të dobëta vajosëse. Megjithatë, mund të ndryshohet duke shtuar resina të tjera ose mbushës inorganikë. Performancë shumë e mirë..

1 forcë e lartë dhe modul elastik, fortësi e madhe e ndikimit, gjërësia e temperaturës

2 transparencë e lartë, çfarë ngjyre doni të ngjyrosni

3 rezistenca e nxehtësisë e lartë. H.D.T. i lartë

4 pa shije dhe pa erë, i padëmshëm për trupin e njeriut, në përputhje me shëndetin dhe sigurinë, nota ushqimi

5 tkurrje e ulët e myku, qëndrueshmëri e mirë dimensionale, lehtë për tu përpunuar

6 karakteristikat e shkëlqyera elektrike, retardant i flakes se larte

7 anti-UV, rezistenca e motit të mirë

8 rezistencë e mirë e lodhjes, fortësi e mirë

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja