EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Diapazoni i aplikimit të fletës së polikarbonatit

Koha: 2018-10-19

Diapazoni i aplikimit të fletës së polikarbonatit

PC, Emri kinez është polikarbonat. Është një tip i ri termoplastik me një transparencë të 90% dhe njihet si metal transparent. Shtë e ngurtë dhe e vështirë, ka fuqi të madhe të ndikimit, qëndrueshmëri të lartë dimensionale dhe një gamë të gjerë të temperaturave të përdorimit, pronat e mira të izolimeve elektrike dhe rezistencën ndaj nxehtësisë dhe jo-toksikitetit, mund të injektohen dhe të çohen.

PC ka veti të shkëlqyera termike dhe mund të përdoret për një periudhë të gjatë kohore ndërmjet -100 ° C dhe 130 ° C. Temperatura e lehtësimit është më poshtë -100C° C. Ndonse polikarbonate ka rezistencë të dobët plasëse dhe rezistencë kimike, ai hidrolizohet lehtë në temperaturë të lartë, ka përputhje të dobët me resina të tjera, dhe ka veti të dobëta vajosëse. Megjithatë, mund të ndryshohet duke shtuar resina të tjera ose mbushës inorganikë. Performancë shumë e mirë..

Diapazoni i aplikimit të polikarbonatit:

Ndriçimi optik: Përdoret për prodhimin e abazhurëve të mëdhenj, syze mbrojtese, syze majtas dhe djathtas të instrumenteve optike, etj. Mund të përdoret gjithashtu gjerësisht për materiale transparente në aeroplanë.

Elektronikë: Polikarbonati është një E e shkëlqyeshme (120 ° C) material izolues i klasës së përdorur në prodhimin e lidhësve të izoluar, korniza spirale, bazat e tubave, tufa, shtëpitë e telefonit dhe pjesët, predha baterie për llambat e minatorit, etj. Mund të përdoret gjithashtu për të bërë pjesë me saktësi të lartë dimensionale, siç janë disqet optike, telefona, kompjutera, rregjistruesit e videove, çelësa telefoni, stafetë e sinjalit dhe pajisjet e tjera të komunikimit. Prekja e hollë e polikarbonatit përdoret gjithashtu gjerësisht si kondensator, një qese izoluese, një kasetë audio, një kasetë video me ngjyra, dhe të tjera të tilla.

Pajisjet mekanike: përdoret për të prodhuar një larmi ingranazhesh, rafte, ingranazhe krimbash, krimbat, kushineta, kamerë, bulonave, leva, boshtet bosht me gunga, kashta, por edhe disa predha të pajisjeve mekanike, mbulesa dhe korniza.

Pajisje mjekësore: gota, kanaçe, shishe dhe instrumente dentare, kontejnerë të ilaçeve dhe instrumente kirurgjikale që mund të përdoren për qëllime mjekësore, dhe madje edhe organe artificiale siç janë veshkat artificiale dhe mushkëritë artificiale.

Aspekte të tjera: përdoret si panele me dy mure me brinjë të zbrazëta, gotë serë, etj. në industrinë e tekstilit; përdoret si tub tekstili, makina tekstile që mban shkurret, etj.; për përdorim të përditshëm si shishe, sendesh, lodra dhe modele.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja