EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Zbatimi i fletës së polikarbonatit

Koha: 2018-08-13

Zbatimi i fletës së polikarbonatit

 

Tre fushat e aplikimit të plastikës inxhinierike të PC janë industria e montit të qelqit, industria e automobilave, elektronika dhe industria elektrike, pasuar nga pjesë makinerish industriale, disqe optike, paketim, kompjutera dhe pajisje të tjera zyre, kujdesin mjekësor dhe shëndetësor, film, pajisje për kohën e lirë dhe mbrojtëse. PC-të mund të përdoren si xham derë dhe dritare, dhe laminates PC janë përdorur gjerësisht në dritare mbrojtëse në bankat, ambasada, qendrat e paraburgimit dhe vendet publike për mbulesat e kabinave të avionëve, pajisje ndriçimi, panele industriale të sigurisë dhe xham antiplumb.

 

Bordi PC mund të përdoret për shenja të ndryshme, si diali i pompës së benzinës, tastjer makine, depo dhe sinjalistikë e hapur tregtare, tregues rrëshqitës pikë, Rrëshirë PC për sistemet e ndriçimit automobilistik, sistemi i panelit të instrumenteve dhe sistemi i dekorimit të brendshëm, përdorur si mbulesë e dritave të kokës, Shthurje para dhe prapa me brinjë, korniza pasqyrë, kornize dere, Kasa e levë, spoiler, PC përdoren si kuti kryqëzimi, socket, priza dhe shkurret, copë litari, Konvertues televizori, komunikimi i kllapës së linjës telefonike Lidhësit kabllovikë, kutitë e ndërrimit, çelësa telefoni, komponentët e panelit, strehimet e releve, PC-të mund të përdoren për pjesë me ngarkesë të ulët, për motorët e pajisjeve shtëpiake, pastruesit e vakumit, shampo, prodhuesit e kafesë, dolli, doreza për vegla elektrike, çdo lloj ingranazhe, udhëzuesit, rafte në frigorifer. PC është një material ideal për median e ruajtjes së diskut optik.

 

Shishja e PC-së (container) është transparente, peshë e lehtë, i mirë në rezistencën ndaj ndikimit, dhe rezistente ndaj disa temperaturave të larta dhe larjeve të zgjidhjeve korkontenieri shishe e riciklueshme (container). Lidhjet e PC dhe PC mund të përdoren si mbajtëse kompjuterësh, strehime dhe makina ndihmëse, dhe pjesët e printerit. PC i modifikuar rezistent ndaj sterilizimit me rrezatim me energji të lartë, rezistente ndaj gatimit dhe pjekjes, mund të përdoret për mostrat e mbledhjes së gjakut, oksigjenuesit e gjakut, instrumente kirurgjikale, dializorët e veshkave, etj. PC mund të përdoret si helmeta dhe helmeta, maska ​​mbrojtëse, syze dielli dhe mbrojtje sportive Maskë për sytë. Filmi PC përdoret gjerësisht në shtypjen e tabelave, ambalazh mjeksor, dhe komutatorët e filmit.

 

Zhvillimi i aplikimit të polikarbonatit është në drejtim të përzierjes së lartë, funksion i lartë, specializimi dhe serializimi. Ka prezantuar nota speciale për produkte të ndryshme siç janë disqet optike, automobila, pajisje zyre, dollapët, paketim, mjeksi, ndriçimi, dhe filmi Markë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja