EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Rritja e fortë e biznesit të polikarbonatit të inovacionit themelor saudit

Koha: 2018-10-29

Rritja e fortë e biznesit të polikarbonatit të inovacionit themelor saudit

Plastikat Inovative Themelore Saudite (Sabic IP) pret të mbajë një rekord të mirë në tregjet e polikarbonatit në Amerikën e Veriut dhe globale.

Bill Russell, kreu i biznesit rrëshirë bazë të kompanisë, tha: "Shkalla e rritjes në pesë vitet e fundit është pak më e ulët se niveli më i lartë në histori. Por ne besojmë se do të ketë rritje të fortë në të ardhmen."

think € œ Unë mendoj se shkalla e rritjes së industrisë në disa rajone do të jetë më e shpejtë se PBB-ja, dhe shkalla e rritjes në Amerikën e Veriut do të jetë e njëjtë me rritjen e PBB-së. Nëse tregu i strehimit rimëkëmbet, shkalla e rritjes në Amerikën e Veriut mund të përshpejtohet më tej.”

Me seli në Pittsfield, Masaçusets, Arabia Saudite Plastikat Inovative është prodhuesi kryesor në botë i polikarbonatit dhe plastikave të tjera të specializuara. Kompania e saj mëmë është Saudi Basic Industries, me seli ne Riad, Arabia Saudite.

Globalisht, si shumë prodhues të tjerë të materialeve, programi saudit i Zhvillimit të Plastikave Inovative Bazë përqendrohet në Azi. Muajin e kaluar, ajo njoftoi një plan të madh zgjerimi për një ndërmarrje të përbashkët me Sinopec, pronë e shtetit. Ngjarja kryesore e bashkëpunimit do të përfshijë ndërtimin e një impianti të ri të prodhimit të polikarbonatit në Tianjin me një kapacitet prodhimi vjetor prej gati 260,000 tonelata.

Fabrika e re e polikarbonatit pritet të hyjë në prodhim, Tha Russell. Ai hyri në GE Plastikë, paraardhësi i Plastikave Themelore Inovative Saudite në 1997, dhe ka punuar për kompaninë mëmë GE Plastikë General Electric për 10 vjet. Ai shtoi: "Kina ka vendosur një objektiv të 7% rritja e përgjithshme ekonomike në Planin e 12-të pesë-vjeçar. Tani për tani, disa OEM të mëdhenj kanë treguar rritje të fortë në biznesin "Made in China". Në të njëjtën kohë, Kina gjithashtu po zhvillohet me forcë. Infrastruktura e brendshme."

Në Amerikën e Veriut, Russell tha që prodhuesit e polikarbonatit u prekën nga recesioni dhe rënia e tregut të shtëpive. Por rimëkëmbja në industrinë e automjeteve të Amerikës së Veriut ka kompensuar kryesisht rritjen në rajon, dhe industria automobilistike po kërkon gjithnjë e më shumë polikarbonate dhe resina të tjera inxhinierike.

Objektet kryesore të prodhimit të polikarbonatit të Plastikave Inovative Saudite Basic në Amerikën e Veriut ndodhen në malin Vernon, Indiana, USA, dhe Burkville, Alabama, USA, dhe aktualisht veprojnë mirë.

Kthimi në prodhimin e monomerit të stirenit në Amerikën e Veriut, bashkë me kufizimet në prodhimin e prodhimeve të benzenit, gjithashtu ka një ndikim në kapacitetin prodhues të prodhuesit të polikarbonatit / përzierjes ABS.

Russell tha se transferimi i impiantit Mount Vernon të Sabic IP ishte i kufizuar në fillim të vitit për shkak të përmbytjes së lumit Ohio. Megjithëse fabrika është ngadalësuar në prodhim për disa kohë, ajo nuk ka prekur tregun përfundimtar të saj për shkak të rritjes së prodhimit në fabrika të tjera. Ai tha: "Ky është një nga avantazhet e të qenit furnizues shumëkombësh."

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja