EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate e veshur fort SABIC për aplikime xhami

Koha: 2019-01-09

Fletë polikarbonate e veshur fort SABIC për aplikime xhami

 

Saudi Basic Industries\' fletë e re Lexan Margard FHC10 mund të përdoret për komponentët e qelqit të madhësisë së mesme dhe ka një kosto më të ulët për modelimin e injektit.

Industritë Bazë Saudite kanë futur një polikarbonate të re (PC) fletë në linjën e saj të zgjerimit të qelqit automobil. Lexan Margard FHC10 është projektuar për të përmbushur dukshmërinë e rreptë, forcë dhe të veshin kërkesat e rezistencës së ECE R43. Produkti i ri paraqet një bazë të ashpër PC dhe cilësi optike superiore kombinuar me një unike, formuar pallto e fortë që është plotësisht e para-kuruar. Përveç përputhjes me standardin ECE R43, Fletë lexan Margard FHC10 gjithashtu lejon klientët të shmangin operacionet pas pikturimit dhe u ofron OEMs automobilave dhe shtresa të ndërmjetme opsionin e krijimit të thjeshtë, dizajne glazuese të lakuara.

"Analistët e tregut presin rritje të fortë në industrinë e qelqit automobila për shkak të përparimeve teknologjike në materiale të tilla si polikarbonate dhe kërkesës së vazhdueshme për përbërës gjithnjë e më të lehtë, sidomos automjetet elektrike.” Funksioni i qelqtë i kreut të Departamentit të Industrive Bazë Saudite Peter Cheder tha.

Fletë lexan Margard FHC10 është një pallto e fortë e formësueshme me bazë silikoni me teknologjinë e dyfishtë të kurit. Coating është e para- kuruar në të njëjtën lehtësi të përpunimit dhe fabrikimit si çdo tabelë konvencionale PC. Teknologjia e përparuar e llastimës siguron një ngjitje të mirë nën çiklizëm temperature, ujë dhe lagështi.

Fletët Lexan Margard FHC10 gjithashtu raportohet të kenë prona të shkëlqyera mekanike, duke përfshirë forcën e jashtëzakonshme të ndikimit dhe cilësinë e lartë optike. Karakterizohet nga kristali i qartë, ripple ulët dhe shtrembërim, duke përfshirë një numër shumë të ulët defektesh optike. Ky produkt i ri i përparuar është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve të zakonshme, moti dhe rrezet UV.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja