EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Material i cilësisë së ndriçimit të ditës për çati: Fletë e koronuar polikarbonate PC

Koha: 2019-01-07

Material i cilësisë së ndriçimit të ditës për çati: Fletë e koronuar polikarbonate PC

 

Fletë e valëzuar PC përdoret kryesisht në ndriçimin e murit të çatisë së impianteve industriale, ndriçimi i kulmit të lokaleve sportive publike, si dhe depo, serë, stacion, skelë, aeroporti, ndërtesa tregtare, strukturat prej çeliku dhe shumë fusha të tjera të ndriçimit. Pra,, Çfarë roli ka aplikimi i fletëve të valëzuara PC në ndërtesë?

1. Efekt i mirë ndriçimi natyror
Fleta e valëzuar PC mund të përmirësojë ndjeshëm efektin e ndriçimit të ndërtesave me thellësi të madhe. Edhe fleta e valëzuar PC e tipit të sheshtë më të thjeshtë dhe të jashtëm mund të rrisë në mënyrë efektive ndriçimin nga 4 ~ 9m larg dritares gjatë gjithë ditës dhe të përmirësojë uniformitetin e ndriçimit të të gjithë dhomës. Efekti është veçanërisht i dukshëm në mëngjesin e hershëm dhe në mbrëmje kur intensiteti i dritës natyrale në natyrë është i ulët, dhe kur lartësia e diellit në verë këndi është i lartë. Krahasuar me ndërtesat e zakonshme, ndërtesat me tabela ndriçimi kanë efekt më të mirë të ndriçimit të brendshëm dhe shkallë më të lartë të shfrytëzimit të dritës natyrore.

2. Zvogëloni konsumin e energjisë së ndërtesës dhe rritni rehatinë e brendshme
Përdorimi i fletës së valëzuar të PC-së në dritaren e sipërme është i vogël, nuk do të rrisë seriozisht ngarkesën e kondicionerit; Dhe fletë e korruguar PC është në dritaren e sipërme ndërsa dielli është futur brenda, kishte efekt jashtë hijëzimit në dritaren e poshtme të sipërfaqes së madhe. Mund të shihet nga rezultatet e simulimit se ka një reduktim të ndjeshëm të ngarkesës së kondicionimit të ajrit pas përdorimit të panelit të ndriçimit. Efekti do të jetë më i dukshëm kur të përdoret tabela e ndriçimit të optimizuar.

Karakteristikat me cilësi të lartë të fletës PC të valëzuar:

1. Temperatura e 0 gradë Celsius dhe 40 °C, 120 Performanca e diapazonit të temperaturës është e qëndrueshme, nuk ka temperaturë të lartë për t'u zbutur, fenomen i ftohtë i ngacmimit; Mund të projektohet gjithashtu në një strukturë me dy shtresa, efekt më i mirë i izolimit termik, veçanërisht i përshtatshëm për zonat veriore të ftohta të prodhimit të dimrit në fermë.

2. Rezistenca dërrmuese, rezistencë super ndaj ndikimit, mund të parandalojë ndikimin e borës dhe breshërit, shmangni shkaktimin e ënjtjes së vrimës së thonjve, çarje dhe rrjedhje.

3. Pastrohet lehtë dhe pastrohet i përshtatshëm pa kujdes të veçantë.

4. Fletë e koronuar polikarbonate është astigmatike, drita e bute, transmetueshmëria e dritës për të mbajtur një shkallë të lartë, në mënyrë efektive mund të bllokojë shumicën dërrmuese të rrezeve ultraviolet

5. Në rast zjarri, tymi brenda dhomës mund të derdhet pas djegies së shpejtë, të cilat mund të zvogëlojnë viktimat në zjarr dhe të shmangin shkrirjen e pikave në procesin e djegies, duke mbrojtur kështu në mënyrë efektive sigurinë e personelit në vend.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja