EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate për Programin e Robotikës në Shkollat ​​e Mesme të Lartë

Koha: 2018-10-16

Fletë polikarbonate për Programin e Robotikës në Shkollat ​​e Mesme të Lartë 

 

Curbell Plastics i dhuroi materiale plastike ekipit SparX të Shkollës së Lartë Webster për ndërtimin e një pajisje robotike për të PAR (Për Frymëzimin dhe Njohjen e Shkencës dhe Teknologjisë) Konkursi i robotikës i mbajtur në Institutin e Teknologjisë Rochester.

Ekipi i SparX punoi për të hartuar dhe ndërtuar një robot nga e para, duke përdorur specifikimet dhe rregullat nga FIRST, një organizatë globale që promovon të mësuarit praktik të shkencës dhe teknologjisë për studentët në të gjithë botën. Ekipi garoi në FIRST Robotics Finger Lakes Regional.

Ekipi kishte nevojë për materiale të qëndrueshme që mund t'i qëndronin ashpërsisë së konkurrencës robotike dhe do të mbronin ingranazhet e brendshme dhe funksionimin e robotit.. Plastikat shpesh preferohen në robotikë sepse janë të lehta, të qëndrueshme, dhe fleksibël.

Curbell Plastics ishte në gjendje të ndihmonte duke dhuruar Fletë HDPE, fletë polikarbonate, fletë polipropileni me flakë, dhe shkop najloni për ndërtimin.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja