EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate: Pikëpamjet e tregut global 2019-2023 - Rritje e kërkesës për semakinët & Printim i kartës së identitetit

Koha: 2019-04-16

Fletë polikarbonate: Pikëpamjet e tregut global 2019-2023 - Rritje e kërkesës për semakinët & Printim i kartës së identitetit

 

The "Fletë polikarbonate tregu sipas llojit (Solid, Multiwall, Të valëzuar dhe të tjerët), Industria e përdorimit të fundit (Ndërtesa & Ndërtimi, Automobila & Transporti, Elektrike & elektronikë dhe të tjerë), Rajon - Parashikimi global për 2023" .

Kërkesa në rritje për fletë polikarbonate nga industri të ndryshme të përdorimit të fundit të tilla si automobilat, ndërtimi, elektronikë, dhe shenja & reklamë, ndër të tjera, po nxit rritjen e tregut të fletëve të polikarbonateve anembanë globit.

Midis llojeve, Segmenti solid i tregut të fletëve të polikarbonateve është parashikuar të rritet në CAGR më të lartë gjatë periudhës së parashikimit. Fletë polikarbonate të ngurta përdoren në strukturat fabrikuese për çatitë, portë, tarraca, kopshte, dhe zonat e pishinave. Rritja e këtij segmenti mund t' i atribuohet përdorimit në rritje të fletëve të ngurta të polikarbonateve në industri të ndryshme të përdorimit të fundit pasi këto fletë sigurojnë prona më të mira fizike krahasuar me fletë të tjera polikarbonate.

Ndër industritë e përdorimit përfundimtar, Ndërtesa & segmenti i ndërtimit pritet të kryesojë tregun e fletëve të polikarbonates më 2019. Kërkesa në rritje për fletët e polikarbonatit nga ndërtesa & industria e ndërtimit pritet të nxisë rritjen e tregut të fletëve të polikarbonatit në të gjithë globin.

Kërkesa në rritje për materiale të lehta që sigurojnë efektshmëri të lartë të automobilave po kontribuon gjithashtu në rritjen e tregut të fletëve të polikarbonateve. Përveç industrive të automobilit dhe ndërtimit të përdorimit të fundit, fletë polikarbonate përdoren gjithashtu në industri të ndryshme të tjera të tilla si elektronika, pajisje konsumator, aerohapsin, shenjë & reklamimi, dhe bizhuteri.

The Azia e Paqësorit rajoni është konsumatori më i madh i fletëve të polikarbonateve anembanë globit. The Azia e Paqësorit Tregu i fletëve të polikarbonateve parashikohet gjithashtu të rritet në CAGR më të lartë gjatë periudhës së parashikimit. Industrializimi i shpejtë në Azia e Paqësorit rajon, së bashku me kërkesën në rritje për fletë polikarbonate nga industri të ndryshme të përdorimit të fundit, të tilla si automobilat dhe ndërtimet, po nxit rritjen e Azia e Paqësorit tregu i fletëve të polikarbonateve.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja