EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate & Filmat Raporti i hulumtimit të tregut në analizë të thellë 2018-2023

Koha: 2018-11-26

Fletë polikarbonate & Filmat Raporti i hulumtimit të tregut në analizë të thellë 2018-2023

 

Fletët e polikarbonatit & tregu i filmave pritet të regjistrojë një normë të shëndetshme gjatë 2018-2023 (periudhën e parashikimit). Sektori i ringjalljes së ndërtimit në vendet evropiane dhe popullariteti në rritje i polikarbonatit kundër materialeve konvencionale janë disa faktorë kryesorë që nxisin rritjen e fletëve të polikarbonatit. & tregu i filmave.

Aplikime më të reja nga përdorues të ndryshëm përfundimtarë për të zgjeruar horizontin

Veçantia dhe karakteristikat e performancës së polikarbonatit kanë rritur aplikimet e saj në sektorët kryesorë të industrisë, siç janë pajisjet mjekësore, automobila, IT-pajisje, electronics, dhe ndërtimin & sektorët e ndërtimit. Në industrinë e automobilave, teknologjia e fletëve të polikarbonatit përdoret në një gamë të gjerë strukturore, siguri, dhe zbatimet estetike. Pesha e ulët, pathyeshmëri virtuale, dhe transparenca e ngjashme me xhamin e polikarbonatit e bën atë një mundësi të preferuar për aplikimin e dritave në makina. Xhami ka qenë duke dominuar industrinë e lustrimit të automobilave dhe ka zënë një pjesë të tepërt 85% të normës së përgjithshme të konsumit në 2017. Megjithatë, prirja në rritje e prodhuesve të automobilave të zëvendësimit të xhamit me fletë të lehta polikarbonati pritet të pengojë pjesën e tregut të qelqit në industrinë e lustrimit të automobilave. Prodhuesit kryesorë të automobilave, siç është Volkswagen, Fiat, dhe Daimler AG, ka të ngjarë të investojnë në teknologjitë e lustrimit plastik për të arritur efikasitete më të elektronikëurore, e cila pritet të rrisë kërkesën për fletët e polikarbonatit në të ardhmen e afërt. Në elektrike & electronics (E&E) sektor, atributet, si vonimi i flakës, rezistence ndaj ndikimit, dhe qëndrueshmëria e fletëve të polikarbonatit, ndihmojnë prodhuesit për të përmbushur kërkesën për standarde më të larta të paraqitjes dhe pajtueshmërisë me standardet rregullatore ose eko-dizajnin në zhvillim.

Fletë me shumë mure për të dëshmuar një rritje të qëndrueshme

Fletët me polikarbonat me shumë mure janë të lehta, sigurojnë forcë të lartë të ndikimit dhe izolim termik, janë rezistente ndaj rrezeve UV, dhe kanë transparencë të shkëlqyeshme. Këto lloje të fletëve përdoren për mbulim dhe lustrim arkitektonik, dritat e dritave dhe dritat anësore, aplikime për mbulim, sinjalistikë dhe shfaqje, ndarëse dekorative, dhe serat. Ato përdoren gjerësisht edhe në kondicionimin e ajrit dhe ngrohjen, pasi ato parandalojnë përzierjen e ajrit të nxehtë të shkarkuar nga serverat me ajrin e kondicionuar, i cili ndihmon serverat të veprojnë në efikasitetin e tyre kulm. Sipas Shoqatës së Industrisë së Ftohjeve dhe Kondicionimit të Japonisë, kërkesa globale për kondicionerë u rrit nga 99.35 million units, in 2015, të 102.31milion njësis,nën 2016, me Rusinë, Italia, India, dhe Shtetet e Bashkuara dëshmojnë kërkesën më të lartë. Faktorët e lartpërmendur, së bashku me industrinë e ndërtimit në rimëkëmbje në Evropë dhe investimet në rritje të shpejtë në sektorin e ndërtimit në shumë vende aziatike, pritet të rrisin rritjen e fletëve me polikarbonat me shumë mure në vitet e ardhshme.

Gjermania do të shfaqë rritjen më të shpejtë në Evropë

Gjermania kryeson tregun evropian të automobilave, me mbi 41 impiantet e montimit dhe prodhimit të motorëve që kontribuojnë në rreth një të tretën e prodhimit të përgjithshëm të automobilave në Evropë. Investimet e qëndrueshme në R&Aktivitetet D dhe rritja e normave të prodhimit të automobilave në vend çdo vit janë faktorët që mbështesin rritjen e fletëve të polikarbonatit & tregu i filmave. Industria elektronike gjermane gjeneroi një xhiro prej EUR 191 miliardë in 2017, duke e bërë atë degën e dytë më të madhe. Pas një rënie të shkurtër në 2013, industria elektronike filloi të rritë të ardhurat e saj me një normë mesatare rritjeje prej 3% në vit. Elektrike & industria elektronike regjistroi një rritje të jashtëzakonshme të 4.7% Y o Y në 2017. Prodhimi dhe montimi në rritje i përbërësve elektronikë po nxisin kërkesën për filma polikarbonat në vend.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja