EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate me përparime teknike ndihmojnë në përmirësimin e sigurisë dhe besueshmërisë së tranzitit publik

Koha: 2018-06-18

Agjencitë e tranzitit publik varen nga materiale me performancë të lartë për të ofruar siguri, zvogëlimi i peshës dhe jetëgjatësia për transportin me autobus dhe hekurudhë. Risitë në materiale nga Polikarbonati ndihmojnë në zbutjen e vandalizmit dhe zvogëlimin e mirëmbajtjes së paplanifikuar. Fletë polikarbonati e lehtë dhe me kosto efektive ofron siguri, kursim të energjisë dhe qëndrueshmëri për një sërë aplikacionesh të transportit publik.

 

Përdoret për xhamat e makinave hekurudhore si një alternativë më e lehtë për xhamin, Fleta e polikarbonatit përmban qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Materiali zvogëlon koston e mirëmbajtjes së paplanifikuar për shkak të thyerjes së xhamit dhe plotëson kërkesat e rrepta të Administrimit të Hekurudhave Federale. Fleta e PC është në dispozicion në ngjyrosje të qarta dhe të personalizuara.

 

FLET PC PC zënë pozicione të shumta të rëndësishme në karrocën hekurudhore me shpejtësi të lartë, si tavolina tabaka, raftet e bagazhit dhe ekranet e ekranit. 

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja