EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate të aplikuara në industrinë elektronike dhe elektrike

Koha: 2018-08-21

Fletë polikarbonate të aplikuara në industrinë elektronike dhe elektrike

 

Polikarbonate është një material i shkëlqyer izolues për shkak të izolimit të mirë dhe të vazhdueshëm elektrik mbi një gamë të gjerë temperaturash dhe lagështie. Në të njëjtën kohë, qëndrueshmëria e saj e mirë e flakës dhe qëndrueshmëria dimensionale e bëjnë atë një fushë të gjerë aplikimi në industrinë elektronike dhe elektrike.

 

Resin polikarbonate përdoret kryesisht në prodhimin e makinerive të ndryshme të përpunimit të ushqimit, shtëpi me vegla energjie, trupa, kllaps, sirtarë frigoriferësh dhe pjesë pastruese me vakum. Përveç kësaj, materialet polikarbonate gjithashtu kanë treguar vlerë të madhe për sa i përket përbërësve kritikë në kompjuterë, rregjistruesit e videove, dhe televizione me ngjyra ku saktësia e pjesëve është kritike.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja