EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fleta e polikarbonatit aplikohet në fushën e Paketimit

Koha: 2018-08-20

Fletë polikarbonate e aplikuar në fushën e paketimit

 

Një pikë e re rritjeje në sektorin e paketimit janë llojet e ndryshme të shisheve të ujit që mund të risterilizohen dhe të përdoren. Sepse produktet e polikarbonates kanë avantazhet e peshës së lehtë, rezistencë e mirë ndaj ndikimit dhe transparencë, dhe nuk deformohen dhe mbahen transparente kur lahen me ujë të nxehtë dhe tretësirë ​​gërryese, Shishet e PC në disa fusha kanë zëvendësuar komplet shishet e qelqit. Parashikohet që me theksimin në rritje të cilësisë së ujit të pijshëm, shkalla e rritjes së polikarbonatit në këtë zonë do të mbetet më lart 10%, dhe pritet të arrijë 60,000 tonelata.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja