EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate e aplikuar në lente optike

Koha: 2018-08-22

Fletë polikarbonate e aplikuar në lente optike

 

Polikarbonate zë një pozitë jashtëzakonisht të rëndësishme në këtë fushë për shkak të transmetimit unik të dritës së lartë, indeksi i lartë refraktivë, rezistenca e përplasjes së lartë, qëndrueshmëri dimensionale dhe përpunimin e lehtë. Lentet optike të bëra me polikarbonate të gradës optike mund të përdoren jo vetëm në kamera, mikroskopë, teleskopë, instrumente të provës optike, por edhe në lentet e projektorit të filmit, lente kopjues, lentet e projektorit autofokus infra të kuqe, Lente printeri me rreze lazer, dhe një shumëllojshmëri pajisjesh zyre dhe pajisjesh shtëpiake në fushën e prizmit, pasqyra me shumë faqe, etj., tregu i aplikimit është jashtëzakonisht i gjerë.

 

Një tjetër fushë e rëndësishme e aplikimit të polikarbonates në lentet optike është si një material lente për syzet e fëmijëve\, syze dielli dhe syze sigurie dhe syze për të rritur. Norma vjetore e rritjes së konsumit të polikarbonateve në industrinë optike botërore është mbajtur në më shumë se 20%, duke treguar vitalitet të madh të tregut.

 

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja