EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate e aplikuar në prodhimin e disqeve optike

Koha: 2018-08-24

Fletë polikarbonate e aplikuar në prodhimin e disqeve optike

 

Me rritjen e industrisë së informacionit, Disqet optike të bëra nga polikarbonate të klasës optike po zhvillohet me shpejtësi shumë të shpejtë si një brez i ri i mediave të ruajtjes së informacionit audiovizual. Polikarbonate është bërë lënda kryesore e parë për industrinë botërore të prodhimit të disqeve optike për shkak të karakteristikave të saj të shkëlqyera të performancës. Industria botërore e prodhimit të disqeve optike konsumon më shumë se 20% të konsumit total të polikarbonateve, me një rritje mesatare vjetore prej më shumë se 10%. Prodhimi i disqeve optike të Kinës është rritur me shpejtësi. Sipas shifrave të lëshuara nga Administrata Shtetërore e Shtypit dhe Botimit, Kishte 748 Linja prodhimi CD-ROM në 2002, dhe konsumi vjetor i polikarbonates optike ishte rreth 80,000 tonelata, të gjitha të importuara. Prandaj,, perspektiva e aplikimit të polikarbonates në fushën e prodhimit të disqeve optike është jashtëzakonisht e gjerë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja