EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonat e aplikuar në instrumentet mjekësore

Koha: 2018-08-16

Fletë polikarbonat e aplikuar në instrumentet mjekësore

 

Sepse produktet e polikarbonatit mund t'i rezistojnë avullit, agjentë pastrues, dezinfektimi i nxehtësisë dhe rrezatimit me dozë të lartë, dhe mos veti të verdha dhe fizike, ato përdoren gjerësisht në pajisjet artificiale të hemodializës së veshkave dhe operacione të tjera që duhet të operojnë në kushte transparente dhe intuitive. Në pajisjet mjekësore që kërkojnë dezinfektim të përsëritur. Të tilla si prodhimi i shiringave me presion të lartë, maska kirurgjikale, pajisje dentare të disponueshme, ndarës të gjakut etj.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja