EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonat e aplikuar në Kinë CRRC

Koha: 2018-09-14

Fletë polikarbonate aplikuar në Kinë CRRC

 

Projektuesi i Kinës CRRC Nanjing Puzhen Vehicle Co., Ltd. tha: "Ne jemi gjithmonë në kërkim të një materiali që mund të bëjë një dizajn të veçantë të brendshëm duke siguruar sigurinë e pasagjerëve. Punojmë me prodhues fletësh polikarbonate. Bashkëpunimi dhe zhvillimi i përbashkët i dizajnit të brendshëm të transportit të avancuar hekurudhor. Përvoja globale e një prodhuesi PC na siguron një zgjidhje të shkëlqyer për ta bërë trenin më të lehtë dhe më të sigurt, duke i bërë pasagjerët më të përshtatshëm për të marrë dhe për të dalë, dhe reduktimin e energjisë. Konsumi, zvogëlojnë ndotjen."

 

China CRRC Nanjing Puzhen Vehicle Co., Ltd. është i pari që prodhon 100% tramvaj në katin e ulët për nr. 1 projekti i linjës së Suzhou High-tech Zone. Projekti është projekti i parë i tramvajit i miratuar nga Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës i Kinës.

 

Panelet e mureve të brendshme të këtij tramvaji përdorin fletë polikarbonate. Sipas prodhuesve të polikarbonateve, "nëpërmjet përvojës sonë të gjerë në punën me klientët globalë të transportit publik dhe zhvillimit të aplikimit të projektit, ne jemi më të aftë të sigurojmë shërbime të përshtatura për klientët e transportit publik në të gjitha rajonet e botës për të kënaqur klientët tanë. Nevoja të ndryshme."

 

Fletët termoplastike të PC janë bërë duke përdorur teknologjinë e fundit të jashtëzëverjes për të prodhuar cilësi të lartë dhe komponentë të brendshëm të ashpër të makinave hekurudhore. Fletët termoplastike PC ofrojnë stabilitet të shkëlqyer dimensional mbi një gamë të gjerë temperature, ndërsa aplikimet e reja të procesit mund të shkurtojnë gjithashtu ciklet e prodhimit për prodhim të volumit të lartë. Fletët termoplastike të përdorura në industrinë e transportit hekurudhor plotësojnë plotësisht kërkesat e standardeve të sigurisë së flakës së hapur dhe tymit, duke i bërë ato një material të sigurt dhe të besueshëm për aplikimet e tranzitit hekurudhor.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja