EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

fleta e polikarbonatit e aplikuar në Cadillac

Koha: 2018-09-27

fleta e polikarbonatit e aplikuar në Cadillac: Cadillac edhe një herë u bë makina e presidentit

Në shtator 23, koha lokale në New York, një brez i ri i makinës presidenciale të SHBA debutoi. Për shkak të statusit të saj të veçantë, GM ka shpenzuar gati $16 milion në ekipin presidencial, duke përfshirë një $1.5 milion "bishë" dhe 12 rojet. Trump e shfrytëzoi rastin për të marrë pjesë në Asamblenë e 73-të të Përgjithshme të KB në New York.

Për sa i përket pamjes, gjenerata e re e makinave presidenciale është ende makina luksoze e zgjatur e Cadillac e ndërtuar nga General Motors, duke vazhduar pseudonimin e "Monstra". Makina është ndërtuar në një platformë kamioni GMC me një xham të polikarbonatit dhe xhamit të zbutur (trashësi deri në 12cm) dhe një roje të blinduar me trashësi 8 inç për të krijuar një trup që i reziston sulmeve të vogla me raketa. Rezervuari i karburantit dhe rezervuari janë të njëjtë, që mund të parandalojë projektilët e armaturës nën 12.7 mm.

Megjithëse specifikimet e sakta të limuzinës presidenciale kanë qenë gjithmonë një sekret, nga e kaluara Makina e Obamës mund të hamendësohet, brezi i ri i modeleve presidenciale "bishë" ka funksionet e mëposhtme:

1. Mban paraqitjen e sediljes së mëparshme "Bishë" modeli 2+3+2.
2. Ai është i pajisur me plazmë të tipit të gjakut të presidentit në rast emergjence.
3. Mund t’i rezistojë armëve kimike.

4. Ajo mban një numër të madh strukturash mbrojtëse dhe një transmetues gazi lotsjellës.
5, gomat e saj përdorin goma të zgjeruara Kevlar, të mbrojtura nga rrjedhjet, mund të përballojë birë të shumta.
6, ka PMM (impuls elektromagnetik) projektim i mbrojtjes së shpërthimit, mund të shmangë dështimin e pajisjeve elektrike të automjeteve, të mbajë komunikimin, thirrjen e shpëtimit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja