EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate e aplikuar në industrinë e materialeve të ndërtimit

Koha: 2018-10-23

Fletë polikarbonate e aplikuar në industrinë e materialeve të ndërtimit

Fletë polikarbonate ka transmetim të mirë të dritës, rezistence ndaj ndikimit, Rezistenca e rrezatimit UV dhe qëndrueshmëria dimensionale e produkteve të saj dhe procesueshmëria e mirë e modelimit, e cila ka avantazhe të dukshme të performancës teknike ndaj qelqit inorganik të përdorur në industrinë e ndërtimit. Kina ka ndërtuar më shumë se 20 linja prodhimi për materiale ndërtimi polikarbonate dhe borde bosh. Ajo ka nevojë për rreth 70,000 tonelata polikarbonate në vit dhe më shumë se 140,000 tonelata.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja