EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonat e aplikuar në Prodhim Automotive

Koha: 2018-08-15

Fletë polikarbonat e aplikuar në Prodhim Automotive

 

Polikarbonate ka rezistencë të mirë të ndikimit dhe rezistencë të shtrembërimit termik, dhe ka rezistencë të mirë ndaj motit dhe fortësi të lartë. Prandaj,, është i përshtatshëm për prodhimin e pjesëve të ndryshme për makina dhe kamionë të lehtë. Kryesisht është e përqendruar në sistemet e ndriçimit, panele instrumentesh, pllaka ngrohjeje, dhe bumpers dhe bumpers bërë nga polycarbonate alloy.

 

Sipas të dhënave të vendeve të zhvilluara, proporcion i polikarbonates i përdorur në prodhimin elektrik dhe elektronik dhe automobilistik është 40% të 50%, dhe proporcion i përdorimit të Kinës në këtë fushë është vetëm rreth 10%. Industritë elektrike dhe elektronike dhe të prodhimit të automobilave janë shtyllat e zhvillimit të shpejtë të Kinës. Industri, kërkesa për polikarbonate në këto fusha do të jetë e madhe në të ardhmen. Kina ka një sasi të madhe automobilash dhe një kërkesë të madhe, kështu që aplikimi i polikarbonatit në këtë fushë është jashtëzakonisht premtues.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja