EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate e aplikuar në aerohapsinori

Koha: 2018-08-17

 Fletë polikarbonate e aplikuar në aerohapsinori

 

Me zhvillimin e shpejtë të aviacionit dhe teknologjisë hapësinore, kërkesat për përbërës të ndryshëm në aeroplanë dhe anije kozmike janë vazhdimisht në rritje, dhe aplikimi i PC në këtë fushë është gjithashtu në rritje. Sipas statistikave, atje jane 2,500 pjesët e polikarbonatit të përdorura vetëm në një aeroplan Boeing, dhe rreth 2 tonë polikarbonat përdoret në një makinë të vetme. Në anijen, përdoren qindra përbërës polikarbonat me konfigurime të ndryshme dhe të zgjeruara nga fijet e qelqit dhe pajisjet mbrojtëse për astronautët.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja