EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Zbatimi i fletës së polikarbonatit Transporti hekurudhor në Argjentinë Më i sigurt dhe më miqësor ndaj mjedisit

Koha: 2018-09-03

Zbatimi i fletës së polikarbonatit Transporti hekurudhor në Argjentinë Më i sigurt dhe më miqësor ndaj mjedisit

 

Fletë polikarbonate është një material i lehtë që peshon vetëm gjysmën e xhamit, duke pakësuar shumë peshën e trupit të makinës, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Është provë shpërthimi., anti-fragmentim, dhe mund të garantojë gjithmonë sigurinë e pasagjerëve në kabinën. Xhami anësor i dritares i bërë me fletë polikarbonate është një tipar shumë i shquar në linjën Samito dhe linjën Mat në Buenos Aires, Argjentina.

 

Operacionet e tranzitit hekurudhor në Buenos Aires kanë qenë një temë e diskutueshme. Si metropol ndërkombëtar, përmirësimi i transportit publik në tregun e pëlhurës është i pashmangshëm. Makina e bërë me fletë polikarbonate të Lokomotivës Jugore të Kinës ka sjellë shpresë për të zgjidhur problemin.

 

Jiang Xin, zëvendësdrejtor dhe projektues i qendrës teknologjike të China South Locomotive Co., Ltd, tha: "Shpejtësia më e lartë e operimit të këtij grupi trenash ndër-qytetë është 100 kilometra në orë, 9 vendos për shërbimin e linjës Samito, dhe 6 njësi për linjën e shërbimit. The first batch of orders was 409. Dyert e qelqta dhe dritaret e bëra me fletë polikarbonate do të sjellin siguri për dhjetëra mijëra njerëz dhe do të shmangin dëmtimet aksidentale."

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja