EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Polycarbonate PC Chair Mat VS PVC Chair Mat

Koha: 2019-04-01

Qilima karrigesh polycarbonate VS PVC

Rrogozët e karrigeve të polikarbonatit janë një alternativë emocionuese dhe miqësore me mjedisin ndaj PVC tradicionale (vinil) rrogozë për karrige. Polikarbonati është i qartë, komponimi i ngurtë që ofron një sipërfaqe të lëmuar për karriget e tavolinës në sipërfaqet e dyshemesë së tapetit dhe të fortë.

Kjo alternativë vinyl është gjithashtu një alternativë më e shëndetshme – Polikarbonati është pa erë, BPA- dhe pa ftalate dhe merr më pak energji për t’u prodhuar. Për më tepër, në sipërfaqe tapeti të forta dhe të ulëta, këto qilima karrigesh polikarbonate kanë treguar të zgjasin më gjatë në një mjedis tipik zyre mbi qilimat tradicionalë të karrigeve PVC.

Një tjetër avantazh i polikarbonates mbi vinil është qartësia e materialit. Edhe pse qilimat PVC janë të tejdukshme dhe lejojnë dyshemenë poshtë qilimit të tregojë përmes, qilimat e dyshemesë polikarbonate janë më afër të qënit transparentë dhe kështu duken më të qeta me dyshemenë ekzistuese.

Ndonse qilimat e polikarbonates mburren me ngurtësi më të madhe ka një të rënë, sidoqoftë, e këtij materiali të karrigiave mbi vinyl. Matset e tavolinës së polikarbonatit nuk përkulen ose zbehen si PVC tradicionale dhe për këtë arsye e mbajnë formën e tyre duke e bërë më të lehtë rrotullimin. Mats PVC janë pak më të lakueshëm. Çështja ngrihet më së shumti në pirg më të trashë, tapet prej ëei. Ky lloj qilimi ngjesh më shumë kur aplikohet pesha dhe, ndërsa një rrogoz karrige me vinil do të përkulet për t’u formuar në tapetin e ngjeshur, polikarbonate do të mbetet e ngurtë dhe, nëse aplikohet presion i mjaftueshëm mat mund të çaj pasi nuk është projektuar për të fleksi. Kështu, rekomandohet që dyshekët e polikarbonatit të përdoren në qilima me sipërfaqe të fortë dhe me grumbuj më të ulët.

Në përmbledhje, qilimat e karrigeve të polikarbonates janë të qarta, alternativë e ngurtë dhe e gjelbër ndaj qilimave tradicionalë të karrigeve PVC dhe ofrojnë disa përfitime mbi vinyl.


Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja