EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Polikarbonate në arkitekturë: 10 Zgjidhje të tejdukshme

Koha: 2018-11-13

Polikarbonate në arkitekturë: 10 Zgjidhje të tejdukshme

I përbërë nga panele mikrocelli, polikarbonate ofron zgjidhje të ndryshme për përdorimin e ndriçimit natyror në rrethimin arkitekturor. Nëse aplikohet në fasada, hapësira të brendshme ose çati, dobitë e polikarbonates, të tilla si drita, linja të pastra, panele me ngjyra, dhe efektet e dritës, ofrojnë një gamë të gjerë të lirisë së dizajnit. Teknologjia e paneleve mikrocell redukton nevojën për dritë artificiale dhe favorizon uniformitetin në përhapjen e dritës natyrore, arritjen e fasadave të efektshme të energjisë dhe iluzionin e hapësirës në hapësirat e brendshme. Poshtë, ne\kemi zgjedhur 10 projekte që kanë përdorur polikarbonaten si material mbështjellës.

Shtëpia e vogël e madhe / Arkitektët e dhomës11

Gjysma e poshtme e fasadës së kësaj shtëpie është e përbërë nga panele polikarbonate. Përdor një kornizë metalike që është e lidhur me profilet e dritaret e saj. Përdorimi i saj lejon hyrjen e dritës së hurmës dhe të gjerë brenda shtëpisë.

Qendra e Mirëmbajtjes së Kamionëve / Raum

Si rrethimi i pasëm, ashtu edhe kati i dytë i kësaj qëndër mirëmbajtjeje përbëhet nga panele mikrocell. Vijat e paneleve japin një texture vertikale që punon me strukturën prej druri të propozuar nga arkitektët.

LBK / Arkitektura ply

Mjalti i tejdukshëm polikarbonate përdoret në kuvertët e tarracave dhe në dritat e qiellit për të lejuar hyrjen e dritës zenitale të qart dhe harmonike.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja