EN

EN
shtëpi » LAJME » Industry News
Industry News

Fletë e uritur e polikarbonatit ka një retardant të mirë të flakës, përdorimi i serrës më i besueshëm

kohë: 2019-01-02

Fletë e uritur e polikarbonatit ka një retardant të mirë të flakës, përdorimi i serrës më i besueshëm

 

Nëse sera kap zjarr për fat të keq, do të shkaktojë shumë telashe. Përzgjedhja e materialit të tavanit të serrës nëse nuk është e mirë, në zjarr do të shfaqet pas tërë pjesës së djegies, duke lëshuar gaze toksike, etj, shumë e mundimshme.

Fleta e uritur e polikarbonatit është një lloj materiali i fletës polikarbonat të performancës së lartë, kanë diapacitet të gjatë, dritë cilësore, luftoni tronditje, izolim i zërit, izolimi i nxehtësisë, e vështirë për t’u djegur, luftoni plakjen për të pritur për një karakteristikë, por shumë njerëz nuk janë shumë mirëkuptues për avantazhin e tij, sot ne e kuptojmë karakteristikën e fletës së uritur të polikarbonatit të vështirë për t'u djegur.

Fletë e uritur e polikarbonatit në vetvete nuk është vetë-ndezje dhe vetë-shuarje, fleta e uritur e polikarbonatit vetë pika e ndezjes është 580 gradë Celsius, nga zjarri vetë-shuar, djegia nuk do të prodhojë gaz toksik, nuk do të kontribuojë në përhapjen e zjarrit, pra ndezshmëria e direktivës së BE-së ROHS dhe specifikimet e rrepta të sigurisë UL, Vlerësimi i zjarrit UL94 arriti në V0, V2, Klasa HB.

Ndezshmëria e fletës së uritur të polikarbonatit tregohet gjithashtu edhe në djegien e ashpër të flakës, fleta e uritur e polikarbonatit do të shkrihet, por nuk do të përkeqësojë zgjerimin e flakës dhe përhapjen e flakës së djegies, pasi të largohet drejtpërdrejt nga flaka e djegur hiqet, ajo menjëherë do të koagulimit dhe përkohësisht jashtë. Kur largohet burimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë, kondensohet i shkathët. Shkrihet pikimi nuk do të ndezë asnjë material tjetër të djegshëm, sepse ato vetë janë në thelb jo të pabazueshme.

Më sipër është një prezantim i thjeshtë i karakteristikave të ndezshmërisë së fletës së uritur të polikarbonatit, veç, Unë mendoj se kur bleni bordin e diellit duhet të zgjidhni një cilësi të mirë të bordit të diellit. Kryesisht sepse përdorimi i materialeve të ricikluara të prodhuara nga fleta e uritur e polikarbonatit jo vetëm që ka avantazhet e jo të dukshme, siç është transmetimi i dritës nuk është i lartë, dhe jeta e shërbimit është shumë e shkurtër; Nëse është përdorimi i prodhimit të ri të materialit të fletës së uritur të polikarbonatit, jo vetëm që ka një transparencë të mirë, por edhe avantazhet e tjera janë të dukshme, jeta është shumë e gjatë.

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu