EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Tregu i filmave me polikarbonate: Pikëpamjet e mençura nga rajoni dhe aktorët kryesorë të tregut

Koha: 2018-08-29

Tregu i filmave me polikarbonate: Pikëpamje të mençura nga rajoni dhe aktorët kryesorë të tregut

 

Në lidhje me konsumin, Azia e Paqësorit përbënte një pjesë të konsiderueshme të tregut botëror të filmave me polikarbonate në 2016. Kjo prirje vlerësohet të vazhdojë gjatë periudhës së parashikimit. Tregu i filmave polikarbonate në Amerikën e Veriut është parashikuar të krijojë mundësi të konsiderueshme në rritje midis 2017 dhe 2025 krahasuar me atë në rajone të tjera. Tregu i filmave polikarbonate në Amerikën Latine pritet të zgjerohet me një normë relativisht më të lartë rritjeje krahasuar me atë të Lindjes së Mesme & Afrika gjatë periudhës së parashikimit.

 

Komponentët e automobilave dhe të hapësirës ajrore prodhohen kryesisht në Evropë, Amerika e Veriut, dhe Azia e Paqësorit. Kështu, këto rajone mbizotërojnë tregun e filmave polycarbonate lidhur me konsumin, si filma polikarbonate përdoren kryesisht në industritë e automobilit dhe të hapësirës ajrore.

 

Sa për lojtarët kyç, ata që operojnë në tregun global të filmave polikarbonate janë Covestro, Mitsubishi Gas Chemical Company, Inc., Tekra, dhe Teknologjitë Rowland, Inc.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja