EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Polikarbonat më mirë se Glass për syze dielli

Koha: 2018-07-14

Polikarbonate në vend të qelqit


REZISTENCA E GËRVISHTJES

Xhami është fituesi i pamohueshëm në këtë kategori. Nëse je tip për të pasur një palë syze për një periudhë të gjatë, atëherë lentet e qelqit janë një zgjedhje më e mirë. Megjithatë, duhet të jetë në dukje se me xhama ose polycarbonate, për aq kohë sa pastroni lentet tuaja me një leckë mikrofibër dhe mbani syzet tuaja në një rast, ju do të ndihmoni të mbroheni nga kruarja e ditës dhe lentet tuaja do të zgjasin më shumë. 

 

MBROJTJA E NDIKIMIT

Duart poshtë, lentet e polikarbonates janë një zgjedhje më e mirë për mbrojtjen e ndikimit. Kjo është arsyeja pse ju do të shihni vetëm lente polycarbonate përdorur për sigurinë dhe / ose syze sportive. Pas ndikimit të fortë, xhami do të copëtojë që mund të çojë në dëmtime të mëtejshme.

 

PESHA

Qelqi priret të jetë një material më i rëndë se lentet polikarbonate. Për ata që janë të ndjeshëm ndaj presionit ose që planifikojnë të mbajnë mbrojtjen e syve për orë të gjata, polikarbonate mund të jetë një zgjedhje më e mirë për pronat e tij të lehta dhe të përkulshme.

 

 

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja