EN

EN
shtëpi » LAJME » Industry News
Industry News

Polikarbonati i aplikuar në produktet e injeksionit pa gjilpërë të optimizmit mjekësor të Kinës

kohë: 2018-12-28

Polikarbonati i aplikuar në produktet e injeksionit pa gjilpërë të optimizmit mjekësor të Kinës

 

Kina aktualisht ka 114 milion pacientë me diabet, më e larta në botë dhe në rritje. Shtë e lehtë për të trajtuar diabetin pa pasur nevojë për gjilpëra, dhe kjo përvojë më e rehatshme mjekësore po bëhet realitet.

Teknologjia Mjekësore Pekin Kushur Co, Ltd. (në vijim referuar si "Queth Shure") ka hartuar dhe prodhuar një produkt të ri të sigurt dhe efikas të shiringës pa gjilpërë që rrit përvojën mjekësore të pacientëve me diabet.

“Quake Shure përqendrohet në inovacionin e produkteve mjekësore, duke siguruar një më të përshtatshëm, përvojë e sigurt dhe e rehatshme mjekësore për pacientët në Kinë dhe në botë, duke përmirësuar cilësinë e tyre të jetës.” Zhang Yuxin, themelues dhe menaxher i përgjithshëm i Kushur, tha, "Kështu që, Ne zgjodhëm Coase si partner për të prodhuar shiringa pa cilësi të lartë pa gjilpërë për të përmbushur nevojat e popullsisë në rritje të diabetit të Kinës."

“Costtron gjithmonë ka qenë e përkushtuar të krijojë një botë të mrekullueshme, gjë që kërkon që ne të inovojmë dhe gjejmë zgjidhjet më të mëdha, gjë që është e pamundur.” Wang Xinyu, Drejtori i Shitjeve i Industrisë së Kujdesit Shëndetësor në Kinë, Njësia e Biznesit të Polikarbonatit Costron beson se “Sot, shiringa pa gjilpërë që të gjithë e shohin është dëshmi e përpjekjeve tona. Ajo mund t'u sigurojë pacientëve një përvojë më të rehatshme dhe efikase të injeksionit, e cila ndihmon pacientët të përmirësojnë pajtueshmërinë.”

Bazuar në përvojën e tij në injeksionin pa gjilpërë, Kushur zgjodhi polycarbonate të shkallës mjekësore të Coxtron, Makrolon® Rx1805. Produkti është i qëndrueshëm, i lehtë për t’u përpunuar, të sigurt dhe ka fleksibilitet të shkëlqyeshëm të dizajnit. Me performancë të lartë materiale, Covestro gjithashtu ofron një gamë të plotë të zgjidhjeve materiale për produktet e shiringave pa shiringë të shpejtë Shure.

"Model kloni Coschuang® Rx1805 përdoret kryesisht për prodhimin e ndërfaqes marrëse të insulinës dhe ampulës së ngarkuar me drogë në furnizimin e shiringave të shpejta Shure pa gjilpërë.” Chen Suning, kreu i Qendrës së Produkteve të Shure të Shpejta, tha, “Materialet mund të plotësojnë plastikën. Madhësia e saktë, forcë e lartë dhe qëndrueshmëri e lartë e pjesëve të ilaçeve dhe ampulave sigurojnë që ilaçi që merr pjesë të mund të shpojë në mënyrë të sigurt ndalësin e ilaçit të shisheve të insulinës, dhe të kuptojë hartimin e formimit të injeksionit të gjilpërës së ilaçit dhe fundin e thithjes së ilaçit. Një seri testesh të rrepta kanë demonstruar se polikarbonati Covestro mund të arrijë tregues të shumtë për përzgjedhjen e materialit për ampulën: forcë, Stabiliteti i saktë i formimit, siguria e drogës dhe sterilizimi i rrezatimit.

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu