EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Polikarbonati aplikohet në produktet e injektimit pa gjilpëra për optimizimin mjekësor të Kinës

Koha: 2018-10-12

Polikarbonati aplikohet në produktet e injektimit pa gjilpëra për optimizimin mjekësor të Kinës

 

Kina aktualisht ka 114 milion pacientë diabetikë, më e larta në botë dhe në rritje. \Shtë e lehtë për të trajtuar diabetin pa pasur nevojë për hala, dhe kjo përvojë më e rehatshme mjekësore po bëhet realitet.

Teknologji Mjekësore Pekin Kushur Co, Ltd. (këtu e tutje referuar si "Quet Shure") ka dizenjuar dhe prodhuar një produkt të ri të sigurt dhe efikas të shiringës pa gjilpëra që rrit përvojën mjekësore të pacientëve diabetikë.

"Quake Shure përqëndrohet në novacionin e produktit mjekësor, duke siguruar një mënyrë më të volitshme, përvojë e sigurt dhe e rehatshme mjekësore për pacientët në Kinë dhe në botë, duke përmirësuar cilësinë e jetës së tyre.” Zhang Yuxin, themelues dhe menaxher i përgjithshëm i Kushur, tha, â € œPra, Ne zgjodhëm Coase si një partner për të prodhuar shiringa pa gjilpërë me cilësi të lartë për të përmbushur nevojat e popullsisë në rritje të diabetit të Kinës."

"Costtron ka qenë gjithmonë i angazhuar në krijimin e një bote të mrekullueshme, gjë që kërkon që ne të përtërijmë dhe të gjejmë zgjidhjet më të përparme, e cila është e pamundur.” Wang Xinyu, Drejtori i Shitjeve të Industrisë së Kujdesit Shëndetësor në Kinë, Njësia e Biznesit Costron Polycarbonate beson se "Sot", shiringa pa gjilpërë që të gjithë shohin është provë e përpjekjeve tona. Mund t'u sigurojë pacientëve një përvojë më të rehatshme dhe më efikase të injeksionit, që ndihmon pacientët të përmirësojnë përputhjen.”

Bazuar në përvojën e tij në injektim pa needle, Kushur zgjodhi polikarbonatin e gradës mjekësore të Koksronit Makrolon® Rx1805. Produkti është i qëndrueshëm, lehtë për t'u përpunuar, të sigurt dhe ka fleksibilitet të shkëlqyer në dizajn. Me performancë materiale superiore, Covestro ofron gjithashtu një gamë të plotë zgjidhjesh materiale për prodhimet e shpejta të shiringës pa needlege Shure.

. € œKlon i Modelit Coschuang® Rx1805 përdoret kryesisht për prodhimin e ndërfaqes së marrjes së insulinës dhe ampulës së ngarkuar me ilaçe në furnizimin e shiringave të shpejta pa gjilpëra Shure.” Chen Suning, kreu i Qendrës së Produkteve Quick Shure, tha, ater € aterMaterialet mund të plotësojnë plastikën. Madhësia e saktë, forca e lartë dhe fortësia e lartë e pjesëve të ilaçeve dhe ampulave sigurojnë që ilaçet që marrin pjesë mund të shpojnë mbyllësin e ilaçeve të shishes së insulinës në mënyrë të sigurt, dhe realizoni modelin e formimit të injeksionit të gjilpërës së ilaçit dhe fundin e thithjes së ilaçit. Një seri e testeve rigoroze kanë demonstruar se polikarbonati Covestro mund të arrijë tregues të shumtë të përzgjedhjes së materialit për ampulën: forca, stabiliteti i formimit preciz, siguria e ilaçeve dhe sterilizimi i rrezatimit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja