EN

EN
shtëpi » LAJME » Industry News
Industry News

Performanca e fletës së polikarbonatit

kohë: 2019-02-15

Performanca e fletës së polikarbonatit

(1)Karakteristikat mekanike

 1.Forca e ndikimit :Fletë PC ka performancë të shkëlqyer të rezistencës ndaj ndikimit. Rezistenca e ndikimit të tij është 250 herë atë të qelqit me të njëjtën trashësi dhe 30 herë ajo e bordit akrilik. Forca e ndikimit të fletës së PC është si "pllaka çeliku transparente".

2.Forcë e mirë elastike: Rezistencë e nxehtësisë së fletës së PC, edhe tek 120 ℃, forca e saj elastike mbetet akoma 350 KGF / cm2.

3. Forca e lakimit: Fletë PC bending seksi i mirë, edhe nëse Këndi i lakimit të 90 °, ende nuk prishen.

4. Anti-lodhje dhe anti-zvarritje :Fletë PC është më e mira në termoplastikë. Zvarritja është shumë e vogël edhe në temperatura të larta.

(2) Performanca termike

 1. Temperatura e shkrirjes: Temperatura e shkrirjes së fletës së PC 135 ℃, temperatura e 120 Përdorim i vazhdueshëm.

2. Koeficienti linear i zgjerimit, koeficienti linear i zgjerimit të 7 x 10-5 cm / cm / ℃ është më e vogël në plastikë.

3. Temperatura e brishtë: Temperatura e brishtë e fletëve të PC ishte minus 40 ℃, temperatura minimale për përdorim të vazhdueshëm &℃sh; 30 ℃, është se plastika e përgjithshme.

4. Djegje :Fleta e PC është një nga plastikat jo vetëm të ndezshme të vetë-fikjes, i cili nuk do të prodhojë gaz toksik kur nxehet në temperaturë të lartë.

(3)Karakteristikat optike

(4) Izolim i zërit

Fletë PC ka një efekt izolimi të shëndoshë prej 3-4db më të lartë se xhami.

Fleta e dritës së diellit është emri mall i fletës transparente të polikarbonatit, i shkurtuar Fletë PC, është një lloj materiali i ri dekorativ me intensitet të lartë, transmetimi i dritës, izolimi i zërit dhe kursimi i energjisë që përdoret gjerësisht në botë. Ka cilësi të lehta, rezistenca ndaj motit, super i forte, fikës zjarri, izolim i zërit performancë e shkëlqyer, e cila është njohur gjerësisht nga dizajni arkitektonik, inxhinieri dekoruese, inxhinieri mjedisore dhe industria e reklamave. Vëllimi i shitjeve të fletës së PC në tregun ndërkombëtar po rritet 20% çdo vit. Me përmirësimin gradual të ndërtesave shtëpiake, një numër i projekteve kryesore të ndërtimit në Kinë marrin rolin kryesor në miratimin e fletës së PC, e cila ka grumbulluar përvojë të vlefshme në dizajn, ndërtimi dhe mirëmbajtja e përditshme për promovimin e këtij materiali në Kinë.

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu