EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Zgjedhje e trashësisë së fletëve të ngurta të PC? Sa e trashë është çarçafi për një kanop?

Koha: 2019-01-10

Zgjedhje e trashësisë së fletëve të ngurta të PC? Sa e trashë është çarçafi për një kanop?

 

Fleta e ngurtë polikarbonat ka karakteristikat e anti-erës, anti-ndikim, kundër plakjes, kundër korozionit, vetë pastrimi i ujit të shiut, filtrimi i ultravjollcë, bukuria, siguri, mbrojtjen e mjedisit dhe komoditetin, kështu që vlerësohet shumë nga shumica e klientëve. Vitet e fundit, është bërë gjithashtu materiali i preferuar për kulm. Cila trashësi duhet të jetë më e përshtatshme për fletën e ngurtë PC të përdorur për kulm?

Trashësia e fletës së ngurtë polikarbonate llogaritet me milimetër, nga 1 ~ 20mm, ndryshimi i çmimit të fletës së ngurtë polikarbonat me trashësi të ndryshme është gjithashtu më i madh, zakonisht sa më e trashë të jetë fleta e ngurtë polikarbonat aq më i shtrenjtë është çmimi, prandaj shumë njerëz mendojnë se bërja e kulmit është padyshim sa më e trashë të jetë fleta e ngurtë polikarbonat aq më e mirë, në të vërtetë ndryshe.

Para së gjithash, duhet të kemi parasysh mbajtjen e kornizës, si dhe buxheti dhe faktorë të tjerë. Pesha e secilit katror të fletës së ngurtë polikarbonat 1 mm është 1.2 kg, dhe trashësia është proporcionale me peshën. Vetëm duke marrë parasysh këta faktorë mund të zgjedhim trashësinë më të arsyeshme, në mënyrë që të shmangen humbjet e panevojshme.

Në mënyrë që të zgjidhni trashësinë e fletës së ngurtë polikarbonat, klima lokale duhet t'i jepet përparësi. Për shembull, në rajonin e Shandong, ne rekomandojmë fletë të ngurta polikarbonat me trashësi 6-8 mm si një tendë, ndërsa fleta e ngurtë polikarbonat 3-4 mm rekomandohet në Kinën qendrore. Përveç kësaj, nëse buxheti është i mjaftueshëm apo jo, përdorimi i UV – rekomandohet fletë solide e qëndrueshme me polikarbonat e veshur me UV, kështu që jeta e shërbimit do të zgjatet shumë.

Në një fabrikë, tendë e një fabrike ka miratuar fletë të ngurta polikarbonat me një trashësi prej 8.0 mm. Sipërfaqja e pllakës ka një shtresë bashkë-nxjerrje për të parandaluar rrezet ultraviolet. Veshja UV nuk do të prodhojë zverdhje, atomizimi dhe transmetueshmëria e dobët e dritës kur ekspozohen në diell.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja