EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Instalimi i fletëve të PC është i vështirë? Master metodën nuk është e vështirë!

Koha: 2018-12-26

Instalimi i fletëve të PC është i vështirë? Master metodën nuk është e vështirë!

 

1.Fletë polikarbonate përkulja duhet të ndjekë drejtimin e forcës, nuk duhet të jetë përkulje transverse. Rrezja e përkuljes duhet të jetë trashësia e fletëve: zgavër dy shtresa 175 times, tre shtresa 185 times, katër shtresa 200 times. Rkohët e përkuljes së fletës së ngurtë polikarbonate është gjithashtu më pak se 175 e sa herë trashësia. Pjesa e përkuljes së fletës është rreptësisht e ndaluar të rregullohet me vidë.

2.Kur instaloni një fletë zgavër dhe fletë të ngurta vendin e pllakës dhe të pllakës, duhet sipas pllakës zgjerimi termik madhësia e rezervuar, koeficienti i zgjerimit termik është 0.065 mm/m °C, është e ndaluar të vetë-përgjimit të vidës, rivet dhe të tjera të fiksuara direkt përmes plankut. Nëse duhet të kalojë përmes, duhet të shpojë diametrin në fletë metalike është më i madh se diametri i gozhdës vetë-përgjimit ose rivetit të tërheqjes 100% zmadho vrimën, lëshoje përsëri gozhdën e vetë-përgjimit ose rivetin kalojnë përmes zmadhimit të qendrës rrethore të vrimës, në mënyrë që të sigurohet që metali i fletëve mund të jetë në drejtim arbitrar të lirë dhe teleskopike.

3.Skeleti i strukturës së çelikut duhet të instalohet mirë dhe të ekuilibruar për të shmangur dëmtimin e fletës së polikarbonates të shkaktuar nga skeleti.

4.Materiali i skeletit të strukturës së çelikut duhet të përputhet me zonën e strukturës për komoditetin e ndërtimit.

5.Trashësia që loy alumini shtyp një shirit dhe vend blej plank dhe zonë janë dakord me, mund të mbrojë më mirë plank, zgjat jetën e shërbimit.

6. Detlanti në kontakt me fletën e polikarbonates duhet të jetë detar neutral silikoni-bakër. Është rreptësisht e ndaluar të përdoret një detlant që përmban solvent që është alkaline, acid ose me përbërje kimike të panjohur. Evito kontaktin e drejtpërdrejtë midis fletës së polikarbonates dhe solventit kimik, zgjidhja dhe gazi i paqëndrueshëm, nëse furça e spërkatjes së bojës me kornizë më të hollë të mbështetjes së fletëve të polikarbonates, duhet të marrë bojë plotësisht të thatë para instalimit të fletës së polikarbonates, është rreptësisht e ndaluar të përdoret furça më e hollë e bojës është instaluar me skelet çeliku me fletë polikarbonate.

7. Instalimi dhe fiksimi i fletës së polikarbonates duhet të përdorë grupe të posaçme të dhëmbëzueshme nga shiu, të sipërme dhe të poshtme, ose shtresa të posaçme fletësh. Nëse përdoret fletë të tjera, materiali i fletës duhet të jetë gomë EPDM ose gomë butadiene.

8. Instalimi i fletës së polikarbonates duhet të jetë një shtresë anti- ultravjollcë e bashkë- extrusion UV e fletës me fjalët e anës mbrojtëse të filmit në natyrë, nuk duhet të instalohet në të kundërt, pas përfundimit të instalimit menjëherë hiqni filmin mbrojtës, për të shmangur ekspozimin ndaj diellit pas filmit mbrojtës dhe ngjitjes së fletëve të polikarbonates.

9. Para instalimit të fletës së polikarbonates, filmi mbrojtës brenda një rreze prej rreth 30mm nga skaji do të hapet. Ndalohet rreptësisht shtypja e filmit mbrojtës nën profil dhe pastaj përdorimi i thikës për të hapur filmin mbrojtës. Asnjë gërvishtje nuk do të lejohet në asnjë pjesë të fletës së polikarbonates.

10.Seksioni i fletëve të polikarbonates me shirit alumini me letër alumini ose shirit të pafyeshëm për frymëmarrje të izolueshëm nga uji i vulosur, për të shmangur pluhurin e avullit dhe insektet në ajër, duke ndikuar në transparencën dhe bukurinë e fletëve të polikarbonateve.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja