EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë e zgavër pc ka kursim unik të energjisë dhe performancë mjedisore

Koha: 2018-10-10

Fletë e zgavër pc ka kursim unik të energjisë dhe performancë mjedisore

 

Kursimet e energjisë dhe produktet miqësore ndaj mjedisit janë ndjekja globale. Fleta e ngurta PC e prodhuar nga kompania profesionale e fletëve pc ka karakteristikat e transmetimit të dritës së lartë, performancë e mirë e isulimit të nxehtësisë, retardancy flaka dhe forca e ndikimit të lartë, i cili siguron materialin e parë të zgjedhjes për ndërtimin e energjisë-kursimit të energjisë dhe dizajnit miqësor ndaj mjedisit. Fletë e zgavër pc përdor polycarbonate të teknologjisë së përparuar të prodhimit (PC) si lëndë e parë, dhe cilësia e produktit është më e garantuar.

 

(1) Izolim tingulli: Rezistenca e zërit të fletës solide të PC është e dukshme, dhe ka izolim akustik më të mirë se xhami dhe bordi i nën-forcës me të njëjtën trashësi. Nën të njëjtën trashësi, i. 4DB. Ndërkombëtarisht materiali i zgjedhjes për pengesat e zhurmës së autostradës.

 

(2) Përshtatshmëria e temperaturës: Bordi i qëndrueshmërisë diellore të bordit të qëndrueshmërisë së PC nuk ka shëmti të ftohtë në -40 °C, nuk zbutet 125 °C, dhe nuk ka ndryshim të dukshëm në mekanikë dhe në vetitë mekanike në një mjedis të ashpër.

 

(3) Kundër kondensimit: Temperatura e jashtme është 0 ° C, temperatura e brendshme është 23 ° C, dhe lagështia relative e brendshme është më pak se 80%, sipërfaqja e brendshme e materialit nuk kondense.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja