EN

EN
shtëpi » LAJME » Industry News
Industry News

Materiali i ri polikarbonat i përhapjes së dritës është i butë dhe nuk shkëlqen

kohë: 2019-01-06

Materiali i ri polikarbonat i përhapjes së dritës është i butë dhe nuk shkëlqen

 

Materiale PC përhapëse të dritës, për fushën e ndriçimit LED, kanë një numër avantazhesh. Polikarbonati i dritës-shpërndarës i llambës së llambës LED ka kaluar provën e vogël dhe testin pilot, dhe është aprovuar nga një prodhues i njohur i ndriçimit në rrjedhën e poshtme, dhe hyri në fazën e prodhimit dhe marketingut në masë.

kohët e fundit, Materiali sintetik Nantong Xingchen Co, Ltd. dhe Instituti i Kërkimeve të Materialeve Sintetike Guangzhou së bashku zhvilluan një polikarbonat të përhapjes së lehtë (PC). Materiali është i orientuar në fushën e ndriçimit LED, që paraqet transmetim të lartë të dritës, ngacmim i larte, përpunim i lehtë, peshë e lehtë, etj, dhe ka cilësi të shkëlqyeshme të paraqitjes në sipërfaqe, ashpërsi e lartë, rezistencë e fortë e zverdhjes dhe ngadalësim i mirë i flakës. Features, është materiali plastik inxhinierik ideal në fushën e llambave të ndriçimit LED.

aktualisht, polikarbonati i dritës-shpërndarës i llambës së llambës LED ka kaluar provën e vogël dhe testin pilot, dhe është aprovuar nga një prodhues i njohur i ndriçimit në rrjedhën e poshtme, dhe hyri në fazën e prodhimit dhe marketingut në masë.

LED është një burim dritë jeshile, por karakteristikat e saj ndriçuese janë dritë më e drejtuar, e cila është më verbuese. Pas llambadës në formë llambë është bërë nga materiali PC përhapur dritën, drita mund të zbutet në mënyrë të barabartë, duke përmirësuar ndjeshëm efektin e ndriçimit LED. Polikarbonati është një klasë e plastikës inxhinierike amorfe me veti të shkëlqyera gjithëpërfshirëse, transparencë e lartë, vetitë e shkëlqyera mekanike, temperatura e lartë e deformimit termik dhe vetitë retarduese të flakës natyrale pa halogjen. Pas formimit të injeksionit, sipërfaqja e produktit është e ndritshme dhe e ndritshme, dhe cilësia e pamjes është e jashtëzakonshme. Shtë një material ideal për pamjen në fushën e ndriçimit LED; sidomos pasi shpërndahet në mënyrë uniforme përbërësi i difuzionit të dritës, produkti ruan transmetimin e lartë të vetë polikarbonatit. Komponenti i shpërndarjes së dritës bën që drita e incidentit të shpërndahet në mënyrë uniforme, në mënyrë që produkti të ketë një shqetësim më të lartë dhe përvoja vizuale të jetë më e butë dhe më e rehatshme.

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu