EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Produkt i epokës së re fletë solide PC

Koha: 2018-09-12

Produkt i epokës së re fletë solide PC

 

Ritmi i kohës vazhdimisht përparon, dhe teknologjia vazhdimisht evoluon. Një brez i ri i fletës së ngurtë PC është shfaqur.

 

Zbatimi i fletës së ngurtë PC sapo ka filluar, dhe ndërtimi modern i serrave bujqësore të vendit. E rëndësishme në Pekin dhe disa qytete në veri. Për sa i përket ndërtimit të serrës, ka sera të ndërtuara me panele dielli, sera me gable duke përdorur çarçafë të ngurtë PC, dhe serat me gable dhe muret anësore duke përdorur fletë të ngurta PC.

 

The PC solid sheet trajtohet me teknologji anti-UV. TheFleta e ngurtë e PC-sësp;ka transmetim të fortë të dritës, rezistence ndaj ndikimit, izolim i nxehtësisë, rezistenca ndaj motit, anti-kondensim, fikës zjarri, izolimi i zërit dhe performanca e mirë e përpunimit. Rezistenca ndaj ndikimit të fletës së ngurtë të PC është 100 herë atë të xhamit të zakonshëm. Me veti kundër plakjes, zgjidhi me sukses problemin e plakjes që nuk mund të zgjidhin plastikat e tjera inxhinierike.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja