EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Varg i ri i fletëve të sheshtë anti-reflektuese polikarbonate

Koha: 2018-08-27

Varg i ri i fletëve të sheshtë anti-reflektuese polikarbonate

 

Shiko më qartë me gamën tonë të RE të Fletëve të Sheshtë Anti Reflektuese në dispozicion në Polycarbonate, APET dhe PETG.  Bëni të vështirë për të lexuar posterat e stacioneve të autobusëve ose tabelat në anë të rrugës një gjë e së kaluarës. Fletët tona të reja të sheshta anti-reflektuese sigurojnë një material shumë të qartë transparent për pikat e shitjes, shenjë, mbulesat e posterit dhe aplikimet mbrojtëse të ekranit të cilat kërkojnë qartësi dhe legjistueshmëri.

 

Sipërfaqja e gdhendur imët vepron për të zvogëluar reflektimin e dritës sipërfaqësore, duke i dhënë asaj cilësitë e tij anti-reflektuese duke vazhduar ende të sigurojë qartësi të lartë optike të materialit të shtypur.

 

Në dispozicion në Polikarbonat, APET dhe PETG, dhe në të gjithë një varg trashësish nga 0.75 mm në 1.5 mm,  në fletë me gjerësi deri 1250 mm.

 

Aplikimet:

Pika e shitjes

Signage

Mbulesa posterash

Ekran mbrojtës  

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja