EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Luzhniki Arena e Moskës përdor fletë polikarbonate me shumë mure për mbulimin e stendave

Koha: 2018-12-07

Luzhniki Arena e Moskës përdor fletë polikarbonate me shumë mure për mbulimin e stendave

 

Luzhniki Arena e Moskës ka marrë mbulim të ri të tribunës me fletë me shumë mure të bëra prej polikarbonatit Makrolon nga Kovestro.

Kur stadiumi u rinovua për Kupën e Botës nga 2015, u mor vendimi për të përdorur edhe një herë produktin e teknologjisë së lartë të Covestro.

Mbulimi i vjetër ishte bërë nga kjo plastikë e teknologjisë së lartë dhe pas viteve të përdorimit, panelet treguan vetëm gërvishtje mezi të dukshme dhe humbje të lehtë të ngjyrës.

Përreth 36,000 metra katrorë janë të mbuluara me 25 milimetra të trasha, fletë me shumë mure me ngjyrë të bardhë.

Struktura X e fletës me shumë mure Makrolon siguron qëndrueshmëri të lartë në lloje të ndryshme të motit dhe i reziston ngarkesave të mëdha të borës deri në një ton për metër katror.

Covestro thotë se fletët e polikarbonatit janë të garantuara të jenë të mbrojtura nga moti 25 vite, për shkak të aditivëve të rinj dhe një shtrese speciale UV.

Materiali gjithashtu ka kursime në kosto prej 40 të 45 për qind, në krahasim me një konstruksion të kulmit prej xhami.

Fletët kanë një peshë më të ulët, duke e bërë më të lehtë transportimin dhe përpunimin dhe panelet kanë një gjerësi prej 1.20 metra dhe një gjatësi prej 9.80 metra.

Covestro shton se fletët solide dhe me shumë mure të bëra nga polikarbonat tashmë kanë provuar vlerën e tyre në ndërtimin e stadiumit dhe shumë projekteve të tjera në shkallë të gjerë.

Ne Gjermani, struktura të shumta sportive të reja apo të rinovuara dëshmojnë mbresëlënës për mundësitë e fletëve të Makrolonit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja