EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Metoda për identifikimin cilësor të fletëve të ngurta polikarbonat

Koha: 2019-01-16

Metoda për identifikimin cilësor të fletëve të ngurta polikarbonat

 

Metoda për identifikimin cilësor të fletëve të ngurta polikarbonat:

E para, shikoj: aq më e lartë është transparenca, aq më e mirë është cilësia.

E dyta, ndriçimi: ka imazh papastërtie pasi drita e llambës ndriçon, cilësia është më e mirë.

E treta, lot: film lot prapa, dërrasa është e lëmuar dhe e hollë nuk janë fundosur, dërrasa nuk ka flluskë të paqartë brenda, cilësia e tillë e dërrasës është e mirë.

E katërta, tha: normalja për metër katror për 1 mm, pesha e fletës së ngurtë polikarbonat në 1.2 kg, më shumë se 1.2 kg do të thotë që pllaka të ketë papastërti, më pak se 1.2 kg do të thotë që fleta të shtohej përsëri në material.

E pesta, gatim: le të shkojë e ujit nuk deformim është një e mirë Fletë PC, sepse temperatura e deformimit të PC-së sipër 125 gradë.

E gjashta, trokas: toka e çimentos me trokitje ka tinguj të freskët dhe të ëmbël është pastërtia e fletës së mirë polikarbonat të ngurtë, tingulli me baltë dhe i paqartë është bordi i ndryshëm.
I shtati, palos: lakimi i mirë i fletës së ngurtë polikarbonat shumë herë nuk plas.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja