EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Magg fiton kontratën e furnizimit për bazën e re të prodhimit të polikarbonatit në Kinë

Koha: 2018-10-22

Magg fiton kontratën e furnizimit për bazën e re të prodhimit të polikarbonatit në Kinë

 

Maag, një degë e Dover Group të Shteteve të Bashkuara, është prodhuesi kryesor i pompave të ingranazheve në botë, sisteme pelletimi dhe filtrimi. Kohët e fundit, kompania është e kënaqur të shpallë një kontratë me Kinën Hainan Huasheng New Technology Technology Co., Ltd. për të siguruar pompa, sistemet e pelletimit dhe këlyshët e ekranit për bazën e saj të re të prodhimit të polikarbonateve.

Pasi të përfundojë objekti në 2020, do të prodhojë 260,000 tonë polikarbonat në vit. Ky komponim bazë përdoret në mbarë botën për prodhimin e elektronikës, automobila, avionët, komponentët e hekurudhës dhe të sigurisë, si dhe materiale ndërtimi dhe pajisje për ruajtjen e të dhënave. Kjo bazë e re prodhimi është e vendosur në Parkun Industrial Hainan Dongfang, Provinca Hainan, Kinë.

Arsyeja pse Magg u zgjodh nga Zhao Huasheng u besua të siguronte pajisje mbështetëse për strukturat e reja të prodhimit. Që nga hyrja e saj në fushën e prodhimit të polikarbonatit në vitet 1980, është krijuar plotësisht si një furnizues i besueshëm i pajisjeve dhe sistemeve. Qëndrueshëm, reputacion i sigurt dhe i efektshëm. Në fakt, më shumë se 90% e polikarbonates së botës prodhohet tani me ndihmën e pajisjeve Mag.

Pompa e ingranazheve Mag është ideale për prodhimin e polikarbonatit sepse ka besueshmërinë operacionale të kërkuar për një 24/7 cikli i prodhimit. Pompat Magma janë në dispozicion në një gamë të gjerë materialesh strukturore dhe mund të konfigurohen për të përmbushur kërkesat unike operacionale të përdoruesit. Norma e qëndrueshme e shkarkimit të pompës dhe deveja e tolerancës së ulët sigurojnë cilësinë e produktit për stabilitetin e përgjithshëm të procesit.

Për shumë vite, Mag ka qenë një udhëheqës global në zhvillimin dhe furnizimin e sistemeve pelletizing për tregun e polikarbonateve. Më shumë se 200 linjat e prodhimit janë në veprim, dhe disa prej tyre prodhojnë sisteme pelletuese të afta për të prodhuar deri në 14 tonelata polikarbonate në orë. ester. Performanca dhe reputacioni i sistemit pelletizing Maag Nënst është rritur gjithashtu nga koordinimi i tij me dy markat pelletizing Gala dhe Scheer\, që të dyja kanë qenë midis udhëheqësve të tregut për dekada.

MAG është gjithashtu i vetmi prodhues që ofron ndryshim të harkuar të ekranit të projektuar për proceset e extrusion dhe filtrimit në rrjedhën e sipërme dhe poshtë dhe është në dispozicion si standard mbi sistemet adaptive të vulosjes së presionit. Kjo veçori siguron që rrjeti të ndryshohet pa ndërprerje të kushtueshme të planit të prodhimit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja