EN

EN

Produkti i fundit

Fletë PC SOLID

Rezistenca e ndikimit të lartësisë
Rezistenca e temperaturës

Kartë identiteti FILM

Markueshmëri e shkëlqyeshme e lazerit
Për shtypje, Vulosja e Hot & Laminati

SHTETI Difuzion i PC-së LED

Përmirësimi i efikasitetit të dritës
Parandaloni vendin

Sheet PC UV

Shkalla e provës së rrezatimit
Rezistencë e lartë e temperaturës

Syze PC

Anti-mjegull, siguri
Anti-ndikim

FUSHA E FACE e PC

Të dy palët Anti-mjegull
Era dhe pluhuri, anti-spërkatje

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu