EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Identifiko metodat e cilësisë së fletëve të ngurta të polikarbonateve

Koha: 2018-12-21

Identifiko metodat e cilësisë së fletëve të ngurta të polikarbonateve

 

Tani për tani, cilësinë e produkteve të përziera të fletës së ngurtë Polycarbonate (Fletë polikarbonate të ngurta) industria është e përzier. Disa tregtarëve u duhet vetëm të prerë produktet për të dëmtuar konsumatorët’ të drejtat në mënyrë që të luftohet lufta e çmimeve. Meqenëse nuk ka normë të detyrueshme në standardet përkatëse të industrisë, çon në një fenomen: e njëjta gjë është bordi i PC ( Bordi i qëndresës) Pse çmimet janë kaq të ndryshme? Më poshtë do të analizojmë arsyet e hendekut të çmimeve:

A mjafton trashësia?? Për shembull: A mundet që tregtari të kërkojë trashësi PC me trashësi 2 mm me një kalibër për të matur nëse mund të arrijë 2 mm?
A është pesha e mjaftueshme? Për shembull: A mundet që një tregtar të pyesë nëse pesha e një pllake qëndrese PC të trashë 2 mm mund të arrijë 4 kg / katror? (Metoda standarde e llogaritjes së peshës së bordit: trashësia mm * 1,2 = kg / m2) Ne duhet ta peshojmë peshën pasi ta blejmë. Nëse nuk mund të arrijë peshën standarde, si të kompensohet?

Ju lutemi shpjegoni përbërësit e bordit të qëndrueshmërisë së PC. A është një import i ri? Ose materiale të reja të prodhuara brenda vendit? Ose cilat përbërës të tjerë? Ne kemi nevojë për të shkuar në Qendrën Kombëtare të Testimit të Materialeve Kimike të Testimit për prova. A mund ta kalojmë testin?? (Mostra e bordit të qëndrueshmërisë së PC që përmban materialin e kthimit dhe mostra e bordit të qëndrueshmërisë së PC të materialit të ri mund të vendoset në të njëjtën letër të bardhë A4. Nuk është e vështirë të shohësh se bordi i qëndrueshmërisë së PC që përmban materialin e kthimit do të jetë pak i verdhë. Përveç kësaj, mund të përdoret bordi i qëndrueshmërisë së PC. Qëroni filmin mbrojtës dhe vëzhgoni qiellin. Bordi i qëndrueshmërisë së PC-së që përmban papastërtitë e grimcave të imta kthehet prapa.)

Rrethi bën dallimin midis tregtarëve dhe fabrikave. Kompania tregtare shkatërroi dhe shkatërroi tregun duke shkatërruar dhe shkatërruar tregun në fabrikën e vogël të stilit të punëtorisë, dhe duke përdorur banderolën e fabrikës, dhe duke përdorur mungesën e kuptimit të blerësit për produktin për të dobët. Ai mund të identifikohet nga adresa e regjistruar e kompanisë dhe fushë-biznesi (licenca e biznesit përmban prodhim dhe prodhim, e cila është një fabrikë e aftë për prodhim, e cila përmban vetëm shitje, operacionet, dhe pa prodhim, dhe është një kompani tregtare). Ajo mund të identifikohet gjithashtu nëpërmjet shenjës së vërtetë të derës së fabrikës, ose me kontakto mua. Kompania ndihmon në dallimin.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja