EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Si të dalloni fletët e polikarbonatit është e mirë ose e keqe?

Koha: 2018-10-06

Si të dalloni fletët e polikarbonatit është e mirë ose e keqe?

 

1. Shikoni transparencën. Transmetueshmëria më e mirë e bordit PC është rreth 94%. Sa më e ulët të jetë transparenca, aq më shumë do të rritet materiali i ricikluar, dhe ngjyra e bordit të diellit me defekt do të jetë e zezë.

2. Zbuloni filmin mbrojtës dhe shikoni fletën. Fleta e papastërtisë dhe jo-grimcave është një material i ri. Ne te kunderten, nëse ka lëndë të huaj, shtohet materiali i rikuperuar. Sa më shumë që shtohet materiali i rikuperuar, aq më shumë është papastërtia, aq më keq është cilësia e fletës.

3. Shikoni trashësinë e murit, më i trashë, aq më shumë materiale të përdorura, proporcioni është më i lartë, aq më e lartë është kostoja, aq më e mirë është cilësia e bordit, kjo metodë është gjithashtu e njëjtë me metodën e peshimit të përbërësit të bordit PC për njësi të sipërfaqes.

4. Përkulja e bllokut të mostrës së pllakës PC, aq më keq cilësia e pllakës së lehtë-të brishtë, pllaka polikarbonat PC është më mirë tolerante. Nëse pllaka është plasaritje shumë e thjeshtë, do të thotë që nuk janë të dhëna të pastra për PC, Është, shtohet PC me materialin e shtuar. tabelë.

5. Shikoni sipërfaqen e filmit mbrojtës të bordit PC nëse është më mirë të ngjitni sipërfaqen, që tregon se procesi i pajisjeve nuk është prapa.

6. Shikoni rrafshinë e bordit, fleta e sheshtë nga njëra anë tregon se muret e sipërme dhe të poshtme janë më të trasha, materiali është i mjaftueshëm, dhe nuk është e lehtë të deformohesh; ne anen tjeter, procesi i pajisjeve është gjithashtu më i mirë. Nëse bordi ka valë, kjo do të thotë që procesi i bordit të PC nuk është ende i sofistikuar, mbase muret e sipërme dhe të poshtme janë më të hollë.

7. Çmimi. I njëjti lloj bordi standard PC, çmimi i markës nuk është shumë i madh, bordi i PC me çmim të ulët duhet të ketë probleme. Prandaj,, kur klientët zgjedhin, ata duhet të marrin në konsideratë çmimin kur marrin parasysh çmimin. Kjo varet nga kërkesat dhe përdorimi i tyre, dhe zgjedhin bordin e duhur për PC në përputhje me nevojat e tyre.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja