EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Si është fletë e zgavër PC Kundër mjegullës?

Koha: 2019-01-24

Si është fletë e zgavër PC Kundër mjegullës?

 

Dallimet në temperaturë të brendshme dhe të jashtme bëjnë që avujt e ujit të kondensohen në muret dhe pjesën e sipërme të serrës, duke formuar pika të vogla uji dhe duke pakësuar transmetimin e rrezeve të diellit. Cila është forca e detajuar e ndikimit të fletës së zgavërve të Polikarbonates? Dhe të thahen bimët e dëmtuara. Përveç gjithë performancës së shkëlqyer të fletës së zgavërve të Polikarbonates, bordi i drip-ut kundër mjegullës ka gjithashtu një shtresë anti-kondensacion kundër mjegullës në fund, në mënyrë që lagështia në ajër të kondensohet në mënyrë uniforme në bord për të formuar pika të vogla uji të shpërndara në bord, përgjatë shpatit ( Drejtimi i sllatave) rrëshqet në skaj në vend që të bie direkt.

A mund të përkulet FLETË E ZGAVËR PC?

Në fakt, vetë fleta e zbrazët e Polikarbonatit është e sheshtë pa asnjë valëzim dhe lakim, por sepse materialet e para të panelit diellor TË PC janë të veçanta, materiali polikarbonate ka një mënyrë shumë të mirë për t'u përkulur në shkallë të ndryshme. Prandaj,, përkulja e një panele diellore PC në një hark të caktuar është relativisht e thjeshtë për sa kohë që është vendosur dhe fiksuar përgjatë lakimit të skeletit gjatë instalimit.

Disa njerëz kanë bërë eksperimente. Nëse fleta e zgavër e Polikarbonates është vërtet e përlyeshme, është shumë i madh, por ka kufij. Zakonisht, rrezja e rrethit të rrumbullakosur të pllakave të diellit PC nuk mund të tejkalojë 175 herë trashësia e pllakës së diellit PC. Kjo është për të thënë, rreze minimale përkulje e panelit diellor PC është 175 herë trashësinë e panelit, e cila është më e lehtë për tu kuptuar.

Për shkak të performancës së panelit diellor PC, aplikueshmëria e produktit është më e fortë dhe jo aq e mirë sa pllaka e qelqit.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja